new in - tiger edition

little things

 photo IMG_0272_zps70db5f63.jpg

Jeg er egentlig ikke særlig glad for chokolade – ja, jeg ved det godt, jeg er mærkelig på det område. Men til gengæld er jeg pjattet med jordbær dybbet i chokolade. Derfor tænkte jeg at jeg ville prøve at lave disse jordbær chokolader. Kønne er de dog ikke. Men de smager godt. Det er noget så simpelt som at skære jordbær ud i små stykker, kom det i en chokolade form og hæld smeltet chokolade over.

 photo IMG_0275_zps5ecbda4a.jpg

 photo IMG_0276_zpsb951eaf9.jpg

Så faldt jeg over disse ting i H&M i går og det var noget jeg var nødt til at have. Først den fine nederdel med små svaler på. Det er ikke så lang tid siden at jeg fandt en lyserød kjole i H&M med svaler på og jeg har egentlig længe ledt efter en nederdel med samme print. Og nu var den der! 129,- Sløjferne er små hårklemmer, så de er nemme at sætte i håret og pifte en hver frisure op. Så havde de denne enormt fine body mist, der dufter skønt! Jeg er meget glad for body mist (mister, hedder det det?) da det ikke er så tungt som en parfume, men alligevel holder i et par timer. Body mist til 29,- og sløjferne til 25,-

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in - tiger edition