Skønheds tips

Little things

 photo DSC_0003_zpsc63fe44d.jpg

 photo DSC_0004_zps0b7029b6.jpg

Jeg havde pigerne ovre til middag i går aftes. Vi er en lille gruppe på fire, der skal lave noget “fire stjerners middag”-ish. Og det var så mig, der begyndte det. Super hyggeligt aften i rigtig godt selskab!

Til forret lavede jeg den klassiske rejecocktail, bare med ananas. Til hovedret lavede jeg kyllingesatay med ananas og til dessert vanilje is med ananas. Så ja, der var et ananas tema 🙂 Det blev egentlig rimelig godt, hvis jeg selv skal sige det!

 photo DSC_0007_zpsa095e3b3.jpg

 photo DSC_0010_zps5c26872b.jpg

 photo DSC_0019_zps4172594a.jpg

Min værtinde gave fra de tre dejlige damer. Body Shop håndcreme! Vinter udgave – spiced vanilla, cranberry joy og candied ginger <3

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønheds tips