blog challenge #4

little things

 photo DSC_0536_zps70b998fc.jpg

Jeg har simpelthen lavet så meget ‘mad’ her i weekenden; creme brulee, marengs, muffins, jordbær med chokolade, wok med kylling og grøntsager og i går kylling marineret i peanutbutter, soya sauce og citron med flødekartofler. Nu orker jeg snart heller ikke at lave mere mad, ikke lige de næste par dage i hvert fald. Men hyggeligt har det været!

 photo DSC_0541_zps02866671.jpg

 photo DSC_0214_zpsbb05c647.jpg

Sushien har jeg dog ikke selv lavet, selvom jeg gerne ville kunne prale med det 🙂

I made so much food this weekend; creme brulee, marengs, chocolate covered strawberry, muffins and alot of dinner with chicken. I really need a break now! The sushi, I didn’t make, eventhough I really want to take credit for it 🙂

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blog challenge #4