Nyt domæne

Cookies m. kokos chokolade.

Årets første sygdag. Øv! Jeg har ikke lavet andet i dag, end at ligge på sofaen med min dyne og en kop te, og set dårlig fjernsyn. Jeg kunne ikke engang overskue at gå de 200 meter ned til fitness centret og jeg aflyste min aftale med den forfærdelig søde mand, så er det altså slemt.

Nå, men i morgen skal den have gas! Derfor har jeg også taget den helt med ro i dag, så jeg forhåbentlig er i tip top stand i morgen. Jeg skal hjem til min veninde i morgen eftermiddag, hvor vi skal hygge med film og god mad. Senere skal vi i byen for første gang i alt for lang tid. Så det glæder jeg mig virkelig til!

Da hun nu står for maden i morgen, tænkte jeg at jeg ville gøre lidt også. Så jeg har lavet lækre cookies til os i morgen (eller det håber jeg da at de er, jeg har ikke smagt dem endnu)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ingredienser:

  • 25 gram smør
  • 100 gram mørk chokolade
  • 1 æg
  • 85 gram sukker
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 40 gram mel
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 1/4 tsk salt
  • Chokolade stykker efter eget valg

Smelt smør med 100 gram mørk chokolade. Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen, og hæld det i chokolade blandingen. Kom mel, bagepulver og salt i og pisk godt igennem. Kom en skefuld dej på en bageplade med bagepapir, og bag i cirka tolv minutter i 170 grader.

Når de er næsten ved at være færdige, læg da et stykke chokolade ovenpå alle kagerne – denne gang valgte jeg mørk chokolade med kokos stykker – kom dem i ovnen igen i få sekunder, så chokoladen er smeltet. Tag dem ud af ovnen og kom dem i køleskabet en halv times tid, så chokoladen stivner. Og de er done!

Jeg har før lavet disse cookies og de plejer at være en kæmpe succes! Så forhåbentlig bliver min veninde også glad for dem i morgen!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt domæne