motivation monday

new in – tiger edition

Jeg er og bliver virkelig stor fan af Tiger butikken – selvom jeg stadig er lidt skuffet over at de er gået rimelig meget væk fra deres 10’er koncept, da der er mange ting, som efterhånden koster 100,- eller over. Men det ændre ikke på det faktum at jeg altid kommer ud med rigtig mange ting derfra!

 photo IMG_0261_zps33cc92a1.jpg

 photo IMG_0263_zpsf1ba7c96.jpg

Lad os tage den lille stegepande først, for hvor sød er den ikke lige? Hvilket nok også er den største grund til at jeg købte den… Men når jeg engang synes at jeg vil overraske nogen med morgenmad på sengen, så bliver der lavet spejlæg og små pandekager i denne stegepande! Jeg har lagt mit gamle iPhone cover ved siden af, så I får en idé om hvor stor – eller lille – den er. Til 20,- i Tiger.

Ovenover er der først mine to små billedeholdere, der forestiller søde små hunde. Og de er igen købt, fordi de bare var så søde! Aaawww. Men jeg skal nok finde et billede til hver. 10,- stykket. Så købte jeg en magnetisk kuglepens holder til 20,- Det er jo ikke så lang tid siden at jeg købte et nyt skrivebord, som har en magnetisk bagplade, så den her passer jo perfekt til mine kuglepenne. Jeg har længe manglet et rivejern og samtidig været for nærig til at give mange penge for et i fx Imerco, så det blev denne lyserøde sag til 20,- Jeg har købt rigtig mange stempelkander i løbet af årene, men de bliver alle sammen væk.. Om jeg har nisser eller bare venner, der er virkelig glade for dem, det ved jeg ikke, men nu skulle jeg i hvert fald have en ny. Så jeg holdt det lyserøde tema og købte denne stempelkande til 50,- Og til sidst købte jeg den bakke det hele står på, en grøn påske sag til 30,-

 photo IMG_0258_zps5ea178da.jpg

Så er jeg bare en sucker for iPhone covers og jeg faldt pladask for dette cover i Glitter i dag. Det kostede 99,- hvilket jeg synes er fair nok, så må det holde så længe det kan. Det er selvfølgelig ikke det mest praktiske cover, da blomsterne er cirka en centimeter høje og stenene garanteret snart falder af, men pyt! Det ser godt ud 😉

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

motivation monday