Motivation monday

Januar Favorites

Så er den første måned af 2013 overstået og vi er allerede godt i gang med den næste måned. Jeg synes allerede at tiden går alt for hurtigt..

Nå, men lad os komme i gang. Der er ikke så mange skønheds favoriter denne måned, men der er til gengæld nogle andre favoriter til sidst. Til at starte med, et par hudprodukter.

The first month of the year is already gone by and I really think the time is flying so quickly! But let’s get startet with the first monthly favorites!

 photo DSC_0145_zps1616a3fc.jpg

Til dem, der også fulgte mig på min gamle blog, så kan I nok huske min julegave fra min fantastiske veninde. Nemlig lidt lækkert fra Ole Henriksen. Og denne creme er helt klart kommet på top fem over ting jeg bruger aller mest! Jeg kan tydeligt mærke og se forskel på min hud, cremen tilfører en masse fugt til huden. Da det jo var en gave, er jeg ikke helt sikker på prisen, men jeg har fundet den på nettet http://www.billigvoks.dk/ole_henriksen/ole_henriksen_herbal_day_creme_spf_15_50_g.-5025.html og der koster den 288,- dog sat ned fra 425,-

I got this creme from Ole Henriksen as a christmas present from my girlfriend and it is clearly among the top five of the products I use all the time. I can feel and see a big different in my skin, since I started using this product. 

Den næste er en concealer fra Rimmel “Wake me up”, med både C og E vitaminer. Den dækker mørke rander og andre urenheder super fint! Dup på lige dér hvor du har brug for at få dækket og blend det ind med din ringfinger. Dette skal gøres efter at du har kommet foundation på, ellers tværer du det bare ud bagefter. Hæng mig ikke op på det, men jeg mener den kostede 70,- i Matas.

The next product is a concealer from Rimmel “Wake me up”, with C and E vitamins. It covers dark cirkels and other imperfections.  Pat it on right where you need anything to by covers, but remeber to do it after you applied foundation.

Månedens foundation er fra Maybelline SuperStay 24 og den lover at kunne holde i op til 24 timer. 110,- i Matas. Nu har jeg aldrig haft en foundation på i så mange timer, men de max 12 timer jeg har haft denne foundation på, har den i hvert fald holdt. Jeg bruger altid en foundation børste til at påføre, da jeg synes at det giver det bedste resultat. Denne er i farven Sand og passer fint til min naturlige skandinaviske hud. Det kan ikke ses at jeg har foundation på, men jeg synes at den begynder at skinne jo flere timer den har været på.

The foundation I have been using mostly is Maybelline’s SuperStay 24. They advertise the foundation to be lasting 24 hours. I haven’t had it on for so many hours, but the maximum 12 hours, it has been flawless! This one is in the colour Sand and goes perfectly with my scandinavian skin.

Heldigvis kan den sidste favorit hjælpe på det! Primer fra GOSH til 90,- Jeg har aldrig rigtig troet på at Primer ville hjælpe på noget, hverken til ansigtet eller til øjenlåget. Men en primer til ansigtet, gør en kæmpe forskel! Jeg starter min makeup rutine med at komme primer i T-zonen og derefter min foundation. Dette gør at din foundation forbliver mat hele dagen!

To get an even better result with the foundation, you can apply a primer underneath. This will make sure that your skin does not shines at the end of the day. The primer is from GOSH!

 photo DSC_0147_zps7a1f260f.jpg

 photo DSC_0148_zpse06f8f5a.jpg

Da jeg for et par uger siden havde besøg af nogle veninder, glemte en af dem en øjenskygge hos mig. Jeg synes at den så så fin ud, at jeg var nødt til at købe en selv – og det var en fantastisk beslutning! Dette er en mineral øjenskygge, der tilmed er vandfast. Den holder hele dagen! Med eller uden primer. Den findes ikke i så mange farver, men de få der er,  er super smukke! Så tusind til til C. for at glemme den 😉

A couple of weeks ago, I had some friends over for dinner. One of the girls forgot a eyeshadow from GOSH and I thought it was so pretty, that I bought one for myself! It is a waterproof eyeshadow, which makes it stay on you eyelids all day.

 photo DSC_0158_zpsd1429460.jpg

 photo DSC_0152_zpse4b941d5.jpg

Jeg bliver aldrig en læbestift-pige, men jeg fandt denne fine lille læbestift i Body Shop og den er egentlig slet ikke så slem! Jeg er ikke så vild med konsistensen i en læbestift, jeg er meget mere til lipgloss, men hvis man bare dupper læbestifen på med en finger, så føles den slet ikke så tung. Den findes ikke i så mange forskellige farver og jeg tror egentlig også at den bare var med i Body Shops vinter kollektion. Den ser meget brun ud på billedet, men den er altså rød med en smule glimmer i.

I never really liked lipsticks due to the consistency. It feels so heavy and it makes marks on everything! But I found this cute one from Body Shop and it you apply it to your fingers first and then your lips, it doesn’t feel so bad.

Lipglossen fra Maybelline findes til gengæld i rigtig mange forskellige farver og dufte. Den her er med chokolade. Jeg har også en med mint, men den mistede sin duft efter bare et par uger, så den kommer aldrig på top ti listen. Lipglossen holder sig rimelig længe på, hvis man dog hverken spiser eller drikker noget. Jeg bruger den altid når jeg er på arbejde, da jeg alligevel ikke spiser noget der og så holder den sig fint – plus at den dufter helt fantastisk!

Den sidste lipgloss er fra GOSH. Volume Lip Shine i farve nr. 4 “Juicy Orange”, selvom jeg egentlig vil kalde den rød. Den ser også rød ud når den påføres, men uden at blive for meget! Den holder rigtig fint på læberne, klistre ikke og kan godt klare en drink eller to, før der skal lægges et nyt lag. Jeg har den også i en mere Nude farve, men den røde her er klart min favorit! Den bliver endnu pænere til sommer, når jeg har fået lidt kulør på kroppen – jeg synes at røde læber har det med at blive for meget hvis det sidder på en meget bleg person, og det er jeg vidst efterhånden 😉

The first lipgloss comes in alot of different colours and flavours. This one is with chocolate and smells amazing while it’s also stays on your lips for hours! The second one is from GOSH in the colour Juicy Orange. You can wear it on a night out, because it can handle a drink or two before you need to apply more.

 photo DSC_0021_zpsa5e7877d.jpg

Den sidste favorit er disse tre små håndcreme fra Body Shops vinter kollektion; Spiced Vanilla, Cranberry Joy og Candied Ginger, som jeg fik af mine dejlige tøser i værtinde gave og jeg har brugt dem lige siden! For det første så elsker jeg bare Body Shops produkter, stort set hver og en! Og for det andet, så dufter de her tre cremer bare helt fantastisk! Jeg har en stående på natbordet, en på sofabordet og den tredje har jeg med i tasken, så jeg altid kan smøre hænderne ind i den her vinter kulde. Det er længe siden at jeg har haft så bløde hænder! Mmmmh!

The last favorite is these handcremes from Body Shops winter collection. I have one on them with me all the time and my hands have never been so soft during winter time before! Plus the smells incredible!

Her til sidst får I lige en anden favorit, nemlig en sang! Jeg har hørt denne sang igen og igen og igen hele måneden og jeg har stadig ikke fået nok af den. Den er en akustisk version af Demi Lovato’s Skyscraper. Hendes version er god i sig selv, men de her gutter gør den bare endnu bedre. Enjoy og husk at subscribe til deres kanal, hvis I vil have endnu mere lækkert musik! 🙂

I also want to share this song with you, because it is amazing! Demi Lovatos Skyscraper is amazing as it is, but he just makes it even more amazing. Make sure to subscribe to his canal if you like the song 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation monday