Dagens outfit

Motivation monday

Jeg håber at alle har fået en god start på ugen! Det var meningen at jeg ville have opdateret dette indlæg lidt tidligere, men på grund af et fantastisk stilads hele vejen rundt om min lejlighed, så er signalet til internettet altså røget. Så lige nu sidder jeg oppe i min vindues karm, for bare at få en enkelt signal streg..

Den sidste måneds tid, har været rigtig sløv for mig, når det kommer til fitness centret! Faktisk så slemt, at jeg den anden dag fik en mail fra Fitness World, hvor de skrev at de savnede mig. Jeg har trænet meget hjemme på det sidste, da motivationen til at komme ud af døren ikke rigtig har været der. Men det var den i dag! Endelig kom jeg afsted og fik brugt to timer i Fitness World. Ikke helt dårligt!

Men hjemme træning er altså slet ikke så dårligt heller! Jeg har brugt Youtube rigtig meget, til at finde nogle forskellige trænings videoer til en optimal træning. I får lige to af mine yndlings.

Hvis du laver disse to videoer x3, så har du en fantastisk hjemme træning, hvor du får rørt alle musklerne og forbrændt en masse kalorier. Det tager cirka en time i alt, det er i den grad noget, der kan mærkes dagen efter. Hvis du laver disse videoer i en uge, kan jeg garantere at du allerede kan se resultater!

 photo 14_zps40e23194.jpg

 photo 15_zpsd7507570.jpg

 photo 16_zps291da583.jpg

 photo 17_zps27132406.jpg

Hvad der nogen gange motivere mig når jeg træner, er når jeg kan mærke at det virker. Hvis du mærker på din mave og din ryg under træning, og din mave eller ryg er kold, så betyder det at det virker og du forbrænder fedt! Det var hvad der fik mig igennem halvanden time på ski maskinen (eller hvad de nu hedder)

Sved er fedt, der græder!! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit