Motivation monday #2

Still here!

Heeej bloggen!

Først og fremmest vil jeg gerne lige undskylde for at jeg ikke har opdateret i meget lang tid – det er der forskellige årsager til, hvilket I nok skal få af vide på et tidspunkt, men ikke lige nu 🙂 Derfor bliver Motivation Monday lige sprunget over indtil næste mandag, men jeg skal nok gå i gang med at opdatere indlæg på regelmæssig basis igen.

I går havde jeg en ren hygge dag! Tv, serier, pizza, træning og hele piv tøjet. Samtidig fandt jeg også noget at bruge mine gamle glas til. De er egentlig fra nogle duftlys, som jeg købte samtidig med lejligheden, men hvad gør man med glasset når stearinen er væk? Man kan jo lave dem til fyrfads stager og det var hvad jeg gjorde!

DIY – fyrfads stager

 photo DSC_0050_zps8789d710.jpg

 photo DSC_0052_zps47a55a00.jpg

 photo DSC_0051_zpsf99a28d2.jpg

Det er jo, åbenlyst nok, ikke noget, der kræver de store evner – men at få de sidste stumper stearin af glasset, det vil altid være noget værre… Hvis man hælder kogende vand i og lader det stå i et par minutter, så er det meste stearin til at få af, samt vægen i bunden. Og så er det bare om at gå i krig 😉

Hvad jeg også lavede i går, var hjemmelavet pizza. Jeg ville prøve at lave en lidt sundere udgave, så jeg kom hytteost med løg i bunden, rød peber og tomater skåret i stykker, lidt kylling, skinke og en smule revet ost på toppen – osten kan jo selvfølgelig undværes.

 photo DSC_0046_zpsadb9ae64.jpg

 photo DSC_0047_zps4b9514df.jpg

Som sagt er der sket nogle ting i mit liv, der har gjort at jeg ikke lige har været så aktiv på bloggen det sidste stykke tid. Jeg har lige haft brug for lidt tid for mig selv og jeg er nu kommet til et punkt hvor jeg kan se lyst på det hele igen, og derfor har jeg igen lyst til at blogge. Så jeg starter igen i dag og håber at det bliver ved denne gang!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation monday #2