Update

MM – Motivation Monday #1

Godaften bloggen

Dem, der har fulgt mig på min anden blog, ved at jeg plejer at have en motivation wednesday, hvilket har været en succes for mig selv, da det har givet mig mere blod på tanden af at se alle de inspirerende billeder!

Men nu giver en motivation monday mere mening for mig, da jeg egentlig har det mere svært ved at komme i gang efter weekenden! Især når det har været en weekend som denne; for meget god mad, for meget slik, for mange drinks. Så nu skal der ske noget igen!

På trods af min utrolige søvnmangel, lykkedes det mig at stå tidligere op i dag og lave lidt øvelse med youtube. Jeg kunne ikke nå i fitness centret, da jeg skulle på arbejde senere (hvor jeg blogger fra nu, fyha!)

Denne video brugte jeg blandt andet. Jeg er blevet virkelig stor fan af Blogilates, som hun hedder på youtube. Super effektive videoer hun laver – og hun hygger snakker hele videoen igennem, så man slet ikke når at tænke på hvor ufattelig hårdt det egentlig er!

Men pointen med det her, er egentlig det samme som mine gamle wednesday motivation indlæg, dette bliver bare om mandagen i stedet for – da det hjælper mig selv bedre 🙂

Photobucket

 

Photobucket

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hvis det kommer til at motivere jer bare en tredje del af hvad det motivere mig selv, så er det i hvert fald et skridt i den rigtige retning 😉

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update