Anmeldelse: Mascara

Dagens outfit

Jeg har altid været meget stor fan af “high street” tøj, af så mange årsager. For mig, har det aldrig betydet noget at der står et bestemt mærke på tøjet – jeg vil hellere købe billigt tøj og meget af det, end dyrt tøj og kun et enkelt stykke. Og der er altså meget “high street” tøj, der ikke ser mega billigt ud og min stil er meget baseret på det 🙂

 photo DSC_0131_zps9fd6403b.jpg

 photo DSC_0132_zps2bbac4ee.jpg

 photo DSC_0135_zps2144909c.jpg

 photo DSC_0137_zps1233895e.jpg

Kjolen viste jeg jo sidste gang, den er fra H&M og var sat ned til 50,- Skoene er fra Balzar til 200,-

Da jeg vågnede i morges, skinnede solen og der var næsten blå himmel, derfor tog jeg kjolen på. Hvor blev jeg snydt, da det senere begyndte at regne, efterfulgt af sne. Jeg bliver aldrig klog på det danske vejr…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: Mascara