little things

wish list

 photo Untitled_zps9d469db8.jpg

I må jo snart kende min begejstring overfor Nelly.com og her er endnu et indlæg til at bevise dette. Jeg må indrømme at jeg troede at det gode forårs vejr var på vej til os, men nej. I den grad nej. I morges var det så tåget at jeg ikke kunne se Fields fra metroen af… Og det varede jo helt indtil klokken tolv cirka. Men mens jeg sidder her og venter på forårs vejret, kan man jo passende kigge på forårs tøj – og lidt sommer tøj. Jeg er helt vild med kjolerne ovenover, fuld af farve og meget festlige. Min garderobe har aldrig været plaget af farver, men jeg er ved at komme det til livs med andet end bare sort og hvid. En af disse – eller alle sammen! – måtte i hvert fald godt få plads i mit klædeskab.

 photo Untitled_zps6bbdca5d.jpg

Jeg elsker oversize striktrøjer! Og egentlig bare oversize tøj generelt. Disse to falder rigtig meget i min smag, især nummer to, da jeg synes det er en super fed detalje at skulder stykker ‘mangler’. Det gør den lidt mere rå at se på.

 photo blog2_zps55c6e4d7.jpg

Sidst men ikke mindste, så er der lidt sommer tøj. Jeg glæder mig så meget til sommer og håber inderligt på at vi får en bedre sommer en sidste år. Aldrig har jeg dog været så bleg i sommer månederne før… Og nu da jeg er flyttet rigtig tæt på Amager strand, så regner jeg da i den grad med at bruge den flittigt. Og hvorfor så ikke finde en lækker og flot bikini? Dog skal man jo have noget tøj på udover bikinien på vej til stranden, så en let sommer kjole bliver også et must have. Plus solbrillerne, for selvfølgelig skal vi beskytte de sarte øjne – og så ser det bare brand godt ud 😉

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

little things