blog challenge #16 + motivation wednesday

motivation monday

Undskyld, undskyld, undskyld at der har været så stille på bloggen i så lang tid nu. Det der er sket, er simpelthen at jeg har haft et liv de sidste par uger! Mh, det lyder forfærdeligt men det har været fantastisk. Jeg har ikke haft fri i påsken ligesom alle jer andre heldige mennesker, jeg havde dog mine normale fridage som var torsdag og fredag, så hele torsdagen var sat af til min veninde H. Først tog vi ud på kirkegården for at besøge hendes vens gravsted, så blev vi enige om lidt frokost. Derefter blev vi enige om en tur i biografen og se Pitch Perfect, igen. Og til sidst blev vi enige om bare at tage i byen, og hvilken god beslutning! I går var H. og jeg på en dobbelt date, det er anden gang vi har gjort det. Det var rigtig hyggeligt og meget succesfuldt 😉

Nå, men i gang med lidt fitness motivation! Så er det starten på en ny måned og endnu en måned tættere på sommer – hvis den kommer til Danmark i år – så nu er det om at få gang i futterne, tøser!

 photo 58_zps905976f3.jpg

 photo 59_zpsd45064b6.pngv

 photo 60_zps65b795cf.jpg

 photo 61_zpsfab55dc5.jpg

 photo 62_zps36fcaffd.jpg

 photo 63_zps694c4bce.jpg

 photo 64_zps2615cc9c.jpg

Jeg skal da helt klart begynde at lave de her øvelser! Selvom jeg er lidt skeptisk over om man virkelig vil forbrænde 1000 kalorier på det.. Men så hjælper det lige at lave en video med Cassy bagefter, så er træning ved at være hjemme for i dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blog challenge #16 + motivation wednesday