easy, healthy lunch

Mads Langer!

Hvis du endnu ikke har fået øjnene (og ørene) op for Mads Langer endnu, så er du altså gået glip af noget! Nu har Mads efterhånden været fremme i mange år og han har lige udgivet sin fjerde plads – hvilket er blevet fejret med en tour. Og tre fuldstændig udsolgte koncerter i Vega. Jeg var en af dem, der sad og talte ned til at billet salget startede for noget der ligner et halvt år siden og jeg fik billet lige med det samme. Hvilket var heldigt, da der højst gik en dag før at koncerten var udsolgt. Og det var hele vente tiden værd!

 photo IMG_0240_zps55e7857f.jpg

 photo IMG_0241_zpsa45e5789.jpg

 photo IMG_0242_zps54fc94ff.jpg

 photo IMG_0239_zps69d9b18b.jpg

 

Det eneste, der kan kritiseres af koncerten, er opvarmnings bandet. Det var godt nok noget af det kedeligste jeg nogensinde har oplevet. Og så var der cirka 45 ekstra minutters vente tid, før Mads og Co. kom på scenen, men de var al vente tiden værd og det var en helt igennem fantastisk koncert han leverede. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg skal til en af Mads’ koncerter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

easy, healthy lunch