kom godt i gang med en sundere livsstil

easy, healthy lunch

Det er meget nemmere at køre en sund livsstil, hvis man ikke har alle de usunde ting i huset og jeg er efterhånden ved at komme til det punkt, hvor skabene ikke er ved at sprænges af lakrids og chokolade. Men en ting er derhjemme, end anden ting er når man er på arbejde. Jeg har før nævnt den pizza ordning mit hotel har med den lokale pizza mand, og det er noget, der har kostet os alle sammen en masse dumme og unødvendige kalorier. Så er godt sted at starte, er at tage egen frokost eller aftensmad med. Jeg hører tit undskyldninger som at man ikke har tid til at lave frokost til arbejdet om morgen, men så lav det dagen før. Det kan sagtens tåle at stå i køleskabet natten over – stort set lige meget hvad du laver. Så i går aftes lavede jeg en salat bestående af spinat, gulerødder, bønner, avocado, agurk og kylling, og for at det ikke blev for kedeligt, havde jeg taget et lille Naan brød med.

It’s alot easier to keep a healthy lifestyle, if you throw all the sweets out, and I am about to reach the point where my cabinets isen’t about to burst with sweets. But when I’m at work, it’s a different story! We often order from the local pizza place at lunch or dinner time, which coast us alot of unnecessary calories. So now I started to bring my own food – which was a spinach salad this time, with carrots, beans, cucumbers and chicken. 

 photo IMG_0160_zps43cca341.jpg

En ting er at man kan synes det er kedeligt at spise salat, i stedet for fx pizza og pasta, men den følelse man har i maven bagefter, er altså det hele værd. Jeg kan tydeligt mærke forskel på min mave og mit energi niveau når jeg tager en dag på grønt, vand og sund aftensmad, end en dag på pasta, cola og slik. Mine øjne gør ikke ondt, jeg er ikke træt, har ingen halsbrand og føler mig ikke oppustet. Mange af de symptomer får jeg hvis jeg tager en usund dag. Og er det egentlig det værd?

Nu nævnte jeg i går at man kan fryse vindruer og spise dem som en erstatning for slik, og det var hvad jeg gjorde i dag. Udover salaten, tog jeg vindruerne med på arbejdet og lagde dem i fryseren, så jeg kunne spise dem som en sund snack midt på dagen. Der er meget stille på arbejdet lige i øjeblikket og vi kender vel alle sammen til spise trængen når vi keder os. Derfor er det smart at finde alternativer til det usunde. Jeg kan mærke at jeg er ved at blive helt hooked på de frosne vindruer, da jeg synes de smager ti gange bedre end lakrids og vingummier – det er som slik og is, blandet i et produkt 😉

Some my think that it’s boring to eat a salad and would rather eat a pizza or some pasta – which I totally gets! But I can really feel the different on my body, when I eat clean for a whole day. I get more tired and lazy if I eat junk food and I tend to get bloated stomach. Each of these symptoms is gone when I eat clean and combining with a good work out. If you do need a snack, try to freeze some grapes. Grapes are yummy as they are, but if you freeze them, they taste a little like icecreme.

 photo IMG_0161_zps91e7d468.jpg

Jeg håber at jeg kan give lidt inspiration til jer, der også forsøger at ændre livsstilen og tabe et par kilo oveni. Det handler om at finde noget du kan lide at erstatte de usunde ting med. Det hjælper ikke noget at tvinge frosne vindruer i dig, hvis du egentlig ikke kan lide dem. Vil du hellere snacke i figner, så gør det. Er du vild med æble chips, så spis dem – men find dit eget alternativ til slik og chips, det bliver en sur opgave hvis du skal tvinges til noget mad, du egentlig ikke gider.

Og lige til slut, så får I endnu en video fra skønne Cassey! God træning

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kom godt i gang med en sundere livsstil