blog challenge #9

wish list – black and white

 photo blog_zps9f296cf8.jpg

Så er jeg igen tilbage med en wish list, denne gang en black and white edition. Jeg er personligt meget taknemlig for at kombinationen af sort og hvid, er så populær som den er, da jeg (synes jeg selv) ser pænest ud i sort, hvid og grå end rød, gul og grøn. Derfor var jeg også lidt overrasket over hvor mange farver jeg egentlig har i mine skabe, da jeg lavede indlægget i går. Anyway, som de andre gange, har jeg også fundet de fleste af mine favoritter på nelly.com, da den hjemmeside jo bare har alt! Jeg faldt pladask for disse to stiletter, jeg synes de er så flotte og elegante! Dem, der kender mig godt, vil måske undre sig over at jeg har valgt en peplum kjole, da jeg normalt synes at de er  grimme, men den her er simpelthen for sød.

 photo blog_zpsa1cba476.jpg

Den første er lidt på den dyre side, det ved jeg godt. Men ih, hvor er den fin! Jeg er stor fan  af ombre stilen og derfor er denne sweater lige mig, selvom jeg nok aldrig nogensinde ville give så meget for den. Især ikke når det er så nemt at lave selv – måske jeg skulle lave en DIY om dét. Nu når vejret begynder at blive lidt bedre (selvom de har sagt vi først vil kunne mærke foråret i slutningen af april) så skal armene jo luftes, så vi kan få lidt farve og derfor er jeg begyndt at kigge efter pæne t-shirts. Og jeg synes bestemt at denne er et godt bud. Jeg er ikke fan af for meget print på mit tøj, så et enkelt print som dette, er perfekt.

 photo blog_zps204a607f.jpg

Dette er ikke fra Nelly.com – Hvadbehager?! Nej, det er fra asos.com, som er nogenlunde ligesom Nelly. De har en masse billige og lækre ting. Den første taske, er da bare for sød, se lige den lille hund! Aaawww. Jeg er helt forelsket. Og så i den fine clutch ved siden af, med sløjfen. Jeg mangler en lille gå-i-byen taske, hvor der er plads til de sædvanlige by ting; mobil, nøgler, kredit kort, kontanter, et lille spejl og en lipgloss – alt det burde kunne være i denne clutch! Så faldt jeg over de her super søde små djævle øreringe. Ikke nok med at de er virkelig søde, så er de også virkelig billige! Og så er der halskæden. Hold nu op, hvor er den fin. Og uret virker endda. Min mor har et armbåndsur a la den her kæde, så hun kan sætte det nederste ur efter hvad tiden er i det land, som min far er i (han rejser meget med sit arbejde) og idéen er jo super. Nu kender jeg ikke så tit nogle, der rejser så langt væk at tiden er anderledes, men min bedste veninde tager fx snart til USA og så ville det da være fedt med en reminder om at jeg ikke skal ringe til hende når hun faktisk ligger og sover.

En meget kort wish list i denne omgang, men tro mig, jeg vender frygteligt tilbage som altid 🙂  Så håber jeg ellers at I alle sammen får en fantastisk start på weekenden og eventuelt får en lidt mere spændende weekend end jeg; jeg skal bare arbejde – eller rettelse, jeg arbejder. På en dag hvor vi kun har ti gæster til at checke ud, hvilket på ingen måde er mange, når der kan bo lidt over tusind gæster på hotellet. Det bliver en lang weekend, så alle sammen, nyd jeres weekend lidt for mig også!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blog challenge #9