lunch idea

the blog challenge

 photo BLOGCHALLENGE_zpsd228172c.jpg

Jeg har sat mig for at prøve det her blog challenge – det er da i hvert fald en god idé til at have noget at blogge om. Ikke at jeg normalt har det problem og det kommer selvfølgelig ikke bare til at være det hér igennem hele bloggen, jeg vil dog fortsætte i samme stil som før, bare med den her challenge i toppen. Jeg kommer heller ikke til at starte d. 1 og jeg gider ikke lave syv af dem nu, samt jeg heller ikke gider vente til at det bliver d. 1 igen. Så jeg starter min blog challenge nu.

Dag 1 – Hvilke 3 materielle ting ville du tage med på en øde ø, udelukkende?

Hm, jeg har altid hadet det spørgsmål. For jeg aner det ikke. Der er ikke kun tre ting, der betyder noget for mig. Jeg vil jo have det hele med! Ligesom den med hvem man vil redde, hvis huset brænder; jeg vil jo redde dem alle sammen. Det er som at vælge mellem pest eller kolera. Men når jeg nu skal svare. Med fare for at lyde overfladisk, så ville jeg have min bærbar med (hører ledning og en stikkontakt så også med?!) På den ligger alle mine billeder og vigtige dokumenter, samt jeg kan snakke med familie og venner – hvis der da er trådløst netværk på den øde ø!

Som nummer to ting, ville jeg tage et skab med som står i mine forældres hus i Holbæk. Det er et glas skab som jeg har haft i mange år! Det er dog ikke i min lejlighed nu, men det er fordi jeg ikke lige har til det. Men i det skab står alle mine souvenirs fra de forskellige lande jeg har besøgt. Sidst det var oppe og hænge i Holbæk, var det fyldt til briste punktet. Så det er et skab fyldt med minder igennem mit liv.

Den sidste ting. Hm. Den er svær. Et smykkeskrin med alle de vigtigste smykker jeg har. En guld ring, jeg fik til min konfirmation af min mormor, et gammelt arvestykke. En ring jeg har fået af min far. De hvidguld øreringe jeg har fået af min fars firma i julegave. Et ur jeg fik af mine kollegaer på Admiralen, da jeg stoppede derinde. Min Klokkeblomst halskæde, som jeg fik af mine forældre og min mormor da jeg blev udlært. En halskæde med et blomster vedhæng, jeg fik i fødselsdags gave af min bedste veninde. Der er garanteret mange flere smykker, men dette er lige de vigtigste. Tæller det ikke som én ting?! 🙂

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lunch idea