american pancakes

new in

 photo DSC_0481_zps66007c1a.jpg

Jeg har længe brugt mit sofabord som skrivebord, hvilket ikke er særlig smart eller komfortabelt i længden og det kan give nogle grimme rygsmerter. Derfor har jeg ledt efter et lille og smart skrivebord i rigtig lang tid. Og vupti, så havde min yndlings blogger Emily Salomon lige pludselig et billede af dette skrivebord på hendes blog. Fra IKEA. Så det skulle jeg selvfølgelig også have! I kan finde det lige her http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/S09903014/

Og undskyld rodet, men lidt rod kommer der altså når man (eller jeg i hvert fald) skal samle møbler.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

american pancakes