motivation monday #6

new in – vol. 3 Tyskland style

Nøj, hvor har jegværet lang tid om at lave disse tre indlæg om den Tyskland tur. Det er jo 2½ uge siden at jeg kom hjem! Der har også været meget at se til siden jeg kom hjem, men det skal jo ikke gå ud over bloggen. Ikke hele tiden i hvert fald 🙂 Lets start!

 photo DSC_0465_zpsa8a0e5c9.jpg

Jeg er  glad for de her smykker! Alle øreringene fik jeg for bare 3 euro i Primark. (De lyserøde sommerfugle vender på hovedet, I know, men de er så tunge at de ikke kan vende den rigtige vej, medmindre man har dem på) Det er lidt svært at se, men den halskæde, der hænger til venstre er et lille Eiffeltårn x2, en lille rose og en perle. Det matcher til armbåndet, til højre, der har små charms på med bl.a. et lille postkort, en rose og en ‘diamant’. Både halskæden og armbåndet kostede også kun 3 euro. Igen fra Primark. Hvis man tænker over det, så er smykkestativet fra Tiger til 50,-

 photo DSC_0502_zps5ca99648.jpg

Tyskland og jeg er meget gode venner, når det kommer til makeup! Jeg fik alt det ovenstående til cirka 15 euro, nogenlunde det samme som en mascara koster herhjemme. Læbepomaden fra Maybelline ‘Babylips’ er ikke en I skal sætte næsen op efter, de sælges nemlig ikke i Danmark – og vist slet ikke i Europa. Derfor var jeg virkelig også glad da jeg fandt denne her i Tyskland. Den sad sammen med en mascara, som min mor så fik, men jeg tror at det var en ‘prøve’ måske for at se om folk vil købe dem. De burde i hvert fald sælge dem i Europa, for de er helt fantastiske! Alt det andet er fra WetnWild. Det første er en sort flydende eyeliner, men de er meget nemmere at håndtere når det er i en pensil som den her, den klatter ikke og laver en pæn lige streg. Den store læbepomade i midten er med kirsebær duft og selvom den har en farlig rød farve, så giver den kun læberne en svag rød farve. De to læbepomader/lipgloss (ved ikke rigtig hvad man skal kalde dem) giver et meget skinnende look. Nedenstående billede er med den lyse farve ‘frost’, det giver lidt en idé om hvad de gør. De er i hvert fald perfekte til en by tur! Og til sidst en concealer, da man aldrig kan få nok af sådan en! 🙂

 photo 58827_10200688348761901_746251195_n_zps09d288e6.jpg

 photo DSC_0500_zpsbf46c068.jpg

 photo DSC_0501_zps9669fd57.jpg

Og så de to sidste ting, også fra Primark, stor overraskelse. Jeg er nok ved at komme ind i en lyserød-fase og derfor faldt jeg pladask for skoene og t-shirten, til henholdsvis 8 og 5 euro. Så nu må det godt blive endnu varmere, så jeg kan begynde at bruge mine nye, fine lyserøde sko! 🙂

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

motivation monday #6