new in

new in – home edition

 photo DSC_0491_zpsae0cf4ce.jpg

 photo DSC_0494_zpscd18cade.jpg

Jeg er en af dem, der er blevet rimelig stor fan af H&M’s home butik! Jeg holder meget af indretning og alt hvad det indebærer, og at det nu kan fås til billige penge er jo bare ren win/win! I dag brugte jeg min fridag på Fisketorvet og jeg fandt disse duft ting fra H&M som noget af det første. Det har i alt kostet 190,- hvilket er rimelig fair for et duft lys, en duft spray og hvad man så ellers kalder flakonen med pinde i.

 photo DSC_0495_zps7fca8d74.jpg

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er virkelig glad for at læse. Så jeg skulle selvfølgelig også i Bog & Idé, da de har tilbud på rigtig mange bøger lige i øjeblikket. Madklubben kostede kun 30,- mens Den klareste stjerne kostede 80,- hvilket er lige til at overskue, da den før kostede 250,- Så ligeså snart jeg bliver færdig med de to andre bøger jeg er i gang med at læse (ja, jeg er rimelig god til at starte på flere ad gangen..) så skal jeg helt klart i gang med disse to som det næste!

 photo DSC_0498_zps66c803f4.jpg

 photo DSC_0499_zps300d029e.jpg

Sidste stop var i Bahne. Det lyder måske mærkeligt, men jeg var simpelthen nødt til at købe den lille elefant – min mor plejer at sige at jeg lyder som en flok elefanter når jeg går ned ad en trappe, så den minder mig lidt om hende! 🙂 Billederne købte jeg, da jeg allerede har fire af samme slags hængende på væggen og når de nu var sat ned til 25,- så var jeg nødt til at have de sidste de havde!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in