blog challenge

new in

Som nævnt tidligere, så var jeg en tur i Søstrene Grene den anden dag og man kan virkelig altid finde noget spændende derinde! Og til billige penge. Jeg havde heldigvis H. med og hun havde tilfældigvis sine forældres bil den dag, så jeg ikke behøvede at slæbe tingene hjem i toget, da det havde været rigtig besværligt! Jeg elsker wall stickers og jeg var opsat på at få de to nedenstående med hjem – og til kun 20,- per styk. På det øverste billede, kan mit nye billede også ses – og igen, mit ugle flip…

 photo IMG_0096_zps027e6a83.jpg

 photo IMG_0097_zps2c901350.jpg

 photo IMG_0098_zps59d55668.jpg

Egentlig har jeg en håndklæde stang til at hænge mine halskæder på, men jeg har ikke fået den sat op endnu da jeg mangler en boremaskine – jeg er altså ikke så handy at jeg gider at investere i sådan en, så jeg venter på at der kommer en forbi, der lige skulle have sådan en! Men jeg fik købt dette fine smykke træ (med en lille ugle på og sandelig også en ugle i baggrunden, det er ved at tage overhånd) det kostede ikke mere end 25,- i hvert fald. Kan ikke lige huske den præcise pris, men det fungere også meget fint til halskæder, uden at de vikler sammen. Så købte jeg også den lille gennemsigtige beholder, også til at opbevare mine kæder, indtil jeg får den stang op at hænge igen. Man kan lige skimte min super fine pude ude i hjørnet, den var det dyreste fra Søstrene Grene, til 148,- men den er det værd! For pokker hvor er den sød.

 photo IMG_0099_zpse10df217.jpg

 photo IMG_0100_zps5737740d.jpg

 photo IMG_0101_zpsdd9ec1ba.jpg

Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle gøre med de to kurve, men jeg var altså bare nødt til at have dem.. Jeg kan ikke huske prisen, men det har ikke været mere end 20,- Og så skulle jeg rydde ud i mine tasker i går og tænkte at de kunne være gode til mine clutches, så det er lidt mere overskueligt at finde en, der passer til det jeg skal, i stedet for at de ligger i en kasse under sengen. Så kan jeg jo aldrig få nok af lysestager, så jeg faldt pladask for disse super fine nogle, til 25,- Nu har jeg snart heller ikke mere plads til lysestager..

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blog challenge