blog challenge #5

motivation monday #7

Det er aldrig for sent at begynde på træningen! Om du så lige er gået i gang eller har holdt en pause og vil i gang igen, så er det bare en vane du skal have sat dig ind i. Det tager kun omkring to uger at komme ind i en god vane og komme af med en dårlig vane. Så sæt dig selv det mål at du bare vil træne i to uger, non stop og se om du så ikke er blevet lidt hooked på det bagefter! Der er tre måneder til at sommeren starter og det er massere af tid til at få en flot bikini krop, du skal bare træne hårdt og virkelig ville det! Gør du det kun halv hjertet, så sker der ikke den store forskel. Det kommer i hvert fald ikke til at give hurtige resultater. Det er altid okay at synde, men tænk mere på om du rent faktisk vil drikke den sodavand eller om du ikke vil få slukket tørsten på samme måde med en flaske vand. Det handler om viljestyrke og vi har den alle sammen, hvis vi bare leder længe nok! 🙂

It’s never to late, to start a workout! There is three months until the summer starts, and if you just start now and really give it all you got, you can make it! Ofcourse it’s okay to cheat once in a while, but you will not get the same results. So think about it before you grap the soda, and take the water instead!

 photo 37_zps4072364f.jpg

 photo 38_zps8384ea9b.jpg

 photo 39_zpse5f798cc.jpg

 photo 40_zpsb49d5dc3.jpg

 photo 41_zps22db7ce0.jpg

 photo 42_zps54fd3551.jpg

 photo 44_zpsff03c308.jpg

 photo 45_zps75606a61.jpg

 photo 46_zpsacb9ee45.png

 photo 47_zps538301f8.jpg

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blog challenge #5