new in - vol. 3 Tyskland style

lunch idea

 photo DSC_0503_zps8de0e621.jpg

 photo DSC_0504_zps0f37db5a.jpg

Hvor jeg som regel falder i, er på mine aften vagter på hotellet. Vi har ikke en madordning, som der har været på de andre hoteller jeg har været på, så vi skal selv sørge for mad hver dag. Hvilket også er fint nok og kan gøre det meget nemmere at holde den slanke linje – men problemet ligger jo så i, at vi har et samarbejde med en grillbar på Amager. Hver gang vores gæster bestiller mad fra dem (hvilket sker meget tit, da vi ikke har restaurant og altid kun tilbyder gæsterne at bestille fra deres kort) får vi en valgfri ting med i prisen. Det kan ikke tælles på to hænder hvor mange hawaii pizzaer jeg har spist i min tid på Cabinn… Jeg tager tit mad med hjemmefra, men når tilbudet om pizza er der, er jeg desværre meget hurtigt til at hoppe med på vognen når min kollega også bestiller noget derfra. Derfor prøver jeg at lave noget mad herhjemme fra, der er lækkert nok til at jeg hellere vil vælge det når det kommer til mad tid. Og jeg tror at det lykkes i dag! Det ser måske ikke så lækkert ud, men det er altså svært at få mad i en plastik beholder til at se lækkert ud. Det er spaghetti, med kylling marineret i mild chili sauce, stegt rødpeber og squash og til sidst til bacon, der lægger ved siden af. Hvis man bare fjerner bacon, så er det egentlig et okay valgt mht. kalorier. I hvert fald hvis man sammenligner med en hawaii pizza.

So working at a hotel, where the local pizza guy often comes by with a hawaii pizza of the staff, isn’t easy when you try to keep an healthy diet. Therefore I try to make my meals more delicious when I make it myself at home. Today it’s pasta, with sweet chili chicken, squash, red pepper and bacon. Ofcourse it’s more healthy if you remove the bacon, but this is a start! 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in - vol. 3 Tyskland style