spring clean your makeup

long time, no see – but i’m still here

I know, I know – jeg har været meget væk her på det sidste! Jeg har bare haft en rigtig travl (men ikke mindst dejlig) weekend, i selskab med en masse skønne veninder. Og de har ærlig talt fået lidt mere opmærksomhed end bloggen. Fredag eftermiddag kom H. og hentede mig, så brugte vi bare aftenen hjemme hos hende i selskab med vin og slik og Vampire Diaries og uendeligt sladder! Om lørdagen kom der to andre veninder, C. og I. over til middag, som H. stod for. I. havde sin dejlige, dejlige lille mops Berta med, som sørgede for underholdning sammen med H.’s hund Bailey. Senere tog H. og jeg ind til København for at gøre den usikker. Vi endte til en hyggelig privat fest i stedet. Og hele søndagen gik med oprydning af hele lejligheden. En stille og rolig, men fantastisk weekend!

 photo IMG_0038_zpsd1af9eb8.jpg

 photo IMG_0089_zpsfd1ca57f.jpg

Aaawww, se hende lige! Nu er en af mine største svagheder jo godt nok en mops, men alligevel, hun er da noget af det sødeste! Jeg plejer at være meget god til at tage billeder af alt hvad der sker omkring mig og især når der bliver serveret mad foran mig, men det blev kun til en forret og en dessert, af det H. hun lavede. Vi er jo fire veninder, der ses en gang i mellem til noget middag – nu rejser H. så (desværre!) til USA lige om lidt i tre (meget lange) måneder, så der kommer lige en meget lang pause med hygge middage. Øv, øv.

 photo IMG_0026_zps22e1ffd0.jpg

 photo IMG_0036_zps382be45f.jpg

 photo IMG_0029_zps08fc5cba.jpg

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

spring clean your makeup