Instagram week

First room tour

Man skal vel være glad for det sted man bor, ikke? Og jeg er i hvert fald en af dem, der virkelig elsker min lejlighed. Det er ikke en penthouse, langt fra. Det er ‘bare’ en lille et værelses lejlighed på Amager, men den passer perfekt til mig! Jeg flyttede ind i September måned, men er faktisk først komme på plads nu – og så alligevel ikke, for der mangler lidt. I morgen bør jeg få leveret et lækkert skrivebord fra IKEA, da jeg er ved at få ondt i ryggen over at sidde med computeren ved sofabordet. Når det så er kommet, så mangler jeg dog stadig nogle gardiner i lejligheden – men så er jeg altså også færdig!

Jeg er selv vild med at se andres værelser og lejligheder, da det som regel kan give noget inspiration til ens egen lejlighed. Og derfor har jeg simpelthen også tænkt mig at lave en af min egen lejlighed. Det går jo hurtigere hvis man filmer det hele, men det har jeg slet ikke lige mod på at kaste mig over, så det bliver bare i billeder. Til at starte med er det kun lige mit ‘soveværelse’. Min lejlighed har kun ét rum, men den er lavet så smart at der er et lille indhak til en seng og så har jeg stor sort reol foran, så det på en måde er to rum. Det bilder jeg i hvert fald mig selv ind 😉

I always enjoy watching others room tours, therefore I’m making my own, just in pictures not in film, like so many others. I live in a one room apartment, but have it separate with a bookcase so it gives the illusion of two rooms. And since I am not filming this, I will take one ‘room’ at a time, so it want be too long.

 photo DSC_0468_zpsd6330a8d.jpg

Det giver lidt en idé om hvordan mit værelse er delt op. Der er mange et værelses lejligheder i København, så dette er klart en måde at dele det op, hvis man også selv er indehaver af en et værelses. Min lejlighed er 54 kvadratmeter. Men her kan I se den sorte reol, der deler det hele op. Reolen har 25 rum, så den bliver også brugt som praktisk opbevaring. Næste gang jeg laver en tour over stuen, kommer der også hvad jeg har i reolen, de fleste rum er faktisk bare fyldt op med pynt.

 photo DSC_0472_zpsb0a6ebbd.jpg

Det er ingen hemmelighed at jeg er pjattet med billeder! Jeg har.. Tælle, tælle.. 31 billeder hængende inde i mine stue og sove værelse. Jeg hader når væggene bare er hvide, det bliver alt for kedeligt til mig! Mit absolut yndlings billede er og bliver den hvide tiger. Jeg elsker generelt bare tiger og løver, men de hvide tiger er da simpelthen de flotteste dyr, der findes. Jeg havde en gang en kæreste, der helt seriøst troede at de var hvide fordi man havde malet dem – hvis andre tænker det samme, kan jeg så fortælle at nej, de er ikke malet. Det er altså deres rigtige farve 😉 De tre andre billeder har jeg købt i Tyskland i en butik, der hedder Butlers. En af mine yndlings butikker! De har alt i køkken udstyr og dekorationer til resten af huset. En skam af vi heller ikke har den i Danmark, ellers ville hele min lejlighed være indrettet af ting derfra!

It’s no secret that I really love pictures, so far I have 31 in my livingroom. I hate when walls are just being white! The tiger is my absolut favorite. The three others I got at a German store called Butlers.

 photo DSC_0473_zps53d94139.jpg

Jeg er nok ret kedelig når det kommer til natborde. For nej, jeg gemmer ikke noget sjovt og spændende nede i skuffen. Sorry. Mit natbord er fra IKEA og er egentlig en del af et sæt til et sengestel. Men da sengen dårlig nok kunne passe ind i ‘hullet’ var jeg jo nødt til bare at få nogle triste sengeben på sengen. Derfor står sengebordet lidt usikkert og står ikke rigtig fast, da det bare er skruet op i sengen med et par skruer. Og det er så derfor at jeg ikke har så meget på natbordet. Jeg tør simpelthen ikke, da det tit har det med at falde af og det er altså ikke sjovt at vågne til dét midt om natten. Anyway! Selvfølgelig har jeg 50 shades på natbordet. Det er nummer to i serien og jeg skal helt klart have nummer tre når jeg er færdig med den her. Den røde bog er min notes bog som jeg skriver alt mulig random i. Opskrifter, hvad jeg skal skrive på bloggen, telefon numre – og som enhver kvinde med respekt for sig selv (eller det modsatte?) så har jeg også ‘listen’ i denne bog. Så når man kommer på besøg, så ved man altså hvor man skal kigge for saftige detaljer. Så har jeg to læbepomader. Den ene er fra Rosebud med vanilje og jordbær, den anden er fra.. Ja, den toldfri shop på båden til Tyskland og er med tuttifrutti smag, mmmmh! Den lille sølvsvane bruger jeg til at opbevare de smykker jeg oftest går med. Jeg ved ikke hvor sølvsvanen er fra, men det er en jeg har fået/taget fra min mor. Og så har jeg den maske til øjnene (Hvad hedder sådan en?) da jeg jo ikke har nogle gardiner og derfor er der aldrig rigtig mørkt herinde når jeg skal sove.

No exciting things in my drawer, I know, boooring! Of course I have 50 shades on my nightstand, along with the red note book, where I write all kinds of stuff that you pop into my mind. There is two lipbalms, one from Rosebud and one from the shop on the ferry to Germany. The silver swan, I use to keep my jewelry that I often use. And last there is the night mask (I have no idea what it’s called), because I don’t have any curtains in the apartment, so it is really bright in the morning!

 photo DSC_0470_zps03677149.jpg

Så er der min hylde over min seng. Lad os starte med billederne. Selvfølgelig har jeg Robert Pattinson i ramme! Han har fulgt mig i fire år nu, så selvfølgelig skulle han op og hænge. Den sorte kat har min mormor købt til mig. Jeg var hjemme hos hende en dag for maaaange år siden og der kom en dame og bankede på døren og viste og sine tegninger. Jeg blev smask forelsket i katten! Billedet med roserne har jeg selv lavet. Og billedet ved siden af, er lavet udelukkende af rav. Jeg er ikke sikker på hvor jeg har det fra, men jeg elsker det! På min hylde står endnu et billed. Mine forældre og jeg var ude og rejse til et land, kan ikke lige huske hvor. Og en gammel mand sad og malede det her billede på gaden, så det skulle jeg bare have! Ellers er der nogle af mine smykker. Mine øreringe på en holder, mine armbånd i den hvide skål, mine ure i den lyserød og mine ringe i den sorte beholder samt den lyserøde, der er lidt gemt væk. Så står der også alle mine parfumer, på rad og række. Jeg bør snart få dem brugt helt og købe en ny. Kender I det med at man ikke vil bruge det sidste der er tilbage i en parfume?? Dårlig vane.

On the shelf above my bed, I have some more pictures, of course. Then there is a stand for my earrings, a black container for my rings and the pink one is also full of rings. The white bowl holds my bracelets and the pink one my watches. My parfumes are lined up, in order actually. I really suck at using it all, and then just keep it because they smell good. I should just buy some new ones…

 photo DSC_0480_zpsfaaee692.jpg

 photo DSC_0478_zpsfc7e1ec0.jpg

Jeg har en lille samling af Swarovski smykker og jeg elsker hver eneste af dem! Det var lidt svært at tage et ordentlig billede af dem, de skinner simpelthen for meget ;D Nå, Klokkeblomst fik jeg af mine forældre og min mormor, da jeg blev udlært som receptionist. Jeg havde kigget på den her halskæde hver eneste gang jeg havde været hos mine forældre, så de vidste hvor meget jeg gerne ville have den. Så de købte den til mig. Ringen med den store diamant, har jeg fået af min far. Jeg har altid gerne vil have en ‘prinsesse ring’ og så så jeg den her! Da jeg ikke lige havde nok euro på mig, lagde min far ud. Men han ville så ikke have pengene tilbage da vi kom hjem. Taaaak! Og den sidste ring, den der lægger ned i boksen, købte jeg til mig selv da jeg var på vej hjem fra min tur til Rhodos. Jeg tog en tur på lidt under en uge til Rhodos helt alene og jeg var sgu så stolt af mig selv, at jeg købte den her ring til mig selv i lufthavnen som en lille ‘godt gået’ gave.

Then I have a small collection of Swarovski jewelry. The necklace I got from my parents and my grandmom when I became a receptionist. The ring with the big diamant, I got from my dad. And the last ring I bought for myself when I came home from my alone trip to Rhodos.

Jeg håber at I har nydt at se en lille smule af min lejlighed, der kommer i hvert fald flere af den slags indlæg senere hen. Ellers så god fredag til jer alle sammen og god weekend!

Follow on Bloglovin

3

 • Winnie Engmark

  Sølvsvanen er fra Oriflame. Den gamle mand der lavede billedet sad på Tenerife. Men ravbilledet kan jeg heller ikke lige huske hvor kommer fra. Men det skulle ikke undre mig om det kommer fra Skagen. Der ligger en rigtig god ravforretning der, som vi har besøgt et par gange.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Engmark

   Jeg tænker også at den er fra Skagen, men jeg var ikke sikker :p

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • r4

  Thank you for your article.Thanks Again. Awesome.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram week