DIY – lipscrub

 photo DSC_0512_zpsc29d4e72.jpg

Jeg har før lavet min egen lipscrub og den har været en ren succes. Derfor skal jeg selvfølgelig have en ny, når den gamle er tom. I går lavede jeg derfor en ny og vil lige dele den med jer, da det er en super god måde at få flotte og sunde læber på!

 photo DSC_0505_zps5ed89509.jpg

 photo DSC_0506_zps3053ba4b.jpg

 photo DSC_0507_zps4b62dace.jpg

 photo DSC_0518_zps3115e004.jpg

Find først en lille beholder, gerne en med et låg ligesom det på billedet ovenover. Jeg har brugt en lille beholder, hvor der har været en ansigtscreme fra Ole Henriksen i. De fleste beholdere med ansigtscreme, har sådan et lille låg på. Dette gør at cremen eller i dette tilfælde lipscruben, holder længere end hvis man bare sætter et låg ovenpå.

Tag en tsk sukker, to tsk honning og en lille smule vaseline. Bland det hele sammen indtil det har en ensartet konsistens. And that is it! Kom scruben på som en almindelig læbepomade og kør fingeren hen over læberne et par gange, for at få dødt hud af. Fjern derefter med et stykke papir og kom læbepomade på. Jeg plejer at gøre dette en gang om dagen og det gør at jeg altid har bløde læber. Jeg kan mærke det ligeså snart at jeg glemmer det en dag nu! Husk også at drik en masse vand. Får du ikke nok vand, begynder læberne at sprække 🙂

English translation: I’ve been using this lipscrub for a while, but ran out of it, so here is my recipe to the perfect lips! One teaspoon of sugar, two teaspoon of honey and a bit of vaseline. Mix it all together and apply as a normal lipbalm. Whip it of with a napkin and apply lipbalm. That is it!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspiration