new in

blog challenge + opskrift

Dag 15 – En opskrift du selv har lavet evt med billeder.

 photo IMG_0110_zpsa0379d0a.jpg

 photo IMG_0109_zpsd7b84a0d.jpg

Jeg bager utrolig meget – i perioder – derfor har jeg tit lavet forskellige muffin opskrifter selv og dette er en af dem. Nu havde jeg ikke lige nogle billeder fra sidste gang, så jeg måtte jo lave en ekstra omgang i dag. Der blev rigtig mange! Jeg fik omkring tyve muffins ud af det, hvor jeg normalt kun får 12… Men så er der et par til H. på torsdag når vi alligevel skal ses. Forhåbentlig kan hun også lide dem. Dette er muffins med lys chokolade med knas og små stykker æble, der giver den meget søde muffin lidt syre. Jeg synes i hvert fald selv at de er rimelig gode 🙂

Ingredienser:

  • 100 g smør
  • 2 tsk vanilje sukker
  • 200 g sukker
  • 3 æg
  • 3 dl mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1,5 dl mælk
  • 100 g chokolade
  • 1 æble

Som jeg har nævnt før, så er der jo forskel på mel, derfor bruger jeg næsten aldrig det mål af mel, der står i en opskrift. Når det handler om muffins, så kommer jeg bare mel i, indtil jeg synes at konsistensen i dejen er som den skal være. Ellers så pisk først sukker, vanilje sukker og smør, indtil det ikke knaser mere. Tilsæt derefter æggene og pisk godt igennem. Kom til sidst mel, bagepulver og mælk i. Skræl et æble og skær det i små stykker, chokoladen hakkes også i små stykker og vendes i dejen. Hæld det op i nogle muffin forme og bag i en forvarmet ovn, 200 grader i 25 minutter.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in