lakrids creme brulee

blog challenge #4

Dag 4 – Vis og fortæl om en ting, du har fået og aldrig vil kunne give slip på.

 photo DSC_0546_zpscdb3774c.jpg

Det bliver til fem ting. Disse ringe vil jeg aldrig skille mig af med – eller det passer faktisk ikke. Guldringen vil jeg måske af med en dag. Den fik jeg af min mormor til min konfirmation. Meningen er så at jeg skal give den til mit barnebarn (hvis det så er en pige) når hun bliver konfirmeret. Problemet ligger så i at jeg ikke ved om jeg overhovedet vil have børn. Men det gider vi heller ikke diskutere nu.

Ring nr. 1 har jeg købt til mig selv, men den betyder alligevel al verden for mig. Jeg købte den på Rhodos efter at jeg havde været på en ferie på Rhodos helt alene, jeg var ærlig talt bare stolt over at jeg klarede så mange dage alene i et helt fremmed land. Ring nr. 2 har jeg fået af min far. Ring nr. 3 (den med bæltet) er fra Singapore og den har jeg enten fået af min mor eller far. Jeg har i hvert fald haft den i mange år og jeg elsker den! Ring nr. 4 er også fra Singapore, dog ikke på samme tur. Den købte mine forældre til mig, en aften vi var på vej tilbage til vores hotel efter en middag ude. Der lå en lille biks, der solgte de fineste smykker og her fik jeg denne fine ring. Og ring nr. 5 er så den jeg fik af min mormor til min konfirmation.

Jeg har selvfølgelig mange ting, som jeg har fået, der betyder en hel masse for mig, men disse fem ringe er faktisk de vigtigste.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lakrids creme brulee