long time, no see - but i'm still here

blog challenge

Jeg er jo ved at være rigtig bagud med det her blog challenge – men I går jo død i det hvis jeg skal samle op på alle dagene i ét indlæg, så jeg starter bare fra den dag jeg slap og kører videre derfra når jeg har tid til at opdatere igen.

Dag 14 – vis og fortæl om dit skrivebord, hvad siger det om dig?

 photo IMG_0094_zps13d01fd0.jpg

Mit skrivebord er meget nyt og derfor er jeg heller ikke flyttet ordentligt ind i det endnu. Der er ikke så meget i skufferne og skabet eller på hylderne og der er stadig ikke kommer noget op på magnet væggen.. Eller, jeg mangler egentlig bare nogle magnetter, så skal jeg nok få den fyldt ud. Men hvad det viser om mig? I hvert fald at jeg engang samlede på Beanie Babies (de fire bamser, der er øverst) og at jeg er skide stolt over at jeg stadig har liv i to orkideer – for ja, de er faktisk ægte! Jeg har ikke så mange farver på skrivebordet og det er egentlig fordi jeg generelt bare vil have det hele i sort og hvid, meget enkel stil. Det trænede øje (eller min far) kan nok se at skrivebordet ikke er samlet helt rigtigt, der er nogle gabende huller hist og her – og min ene skuffe kan fx ikke lukke. Det lyder som en dårlig undskyldning, men det er faktisk fordi min skruetrækker ikke er ordentligt, den er blevet for sløv og kan derfor bare køre rundt i en skrue uden at der sker en fis. Det er ikke særlig praktisk! Så har jeg fået et ugle flip, derfor står der to ugler på bordet også. De er fra Søstrene Grene og kostede kun 15,- stykker. Der kommer senere et indlæg og Søstrene Grene i øvrigt. H. og jeg var derinde i fredags og vi fik begge to købt en hel masse nye og fine indretnings ting!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

long time, no see - but i'm still here