blog challenge + opskrift

blog challenge #16 + motivation wednesday

Dag 16 – Hvad har du altid på dig, bortset fra mobil?

Jeg havde tydeligvis ikke lige læst forud, da jeg stort set allerede har svaret på det her spørgsmål, da jeg svarede på hvad jeg brugte hver dag. Så svaret er jo nogenlunde det samme, da det jeg altid har på mig (bortset fra min mobil) er det jeg har i min håndtaske. Jeg ville dog gerne gøre det til en vane at have en kalender på mig hele tiden – og rent faktisk bruge den, det er altid mit største problem. En periode var jeg rigtig god til også at have en negleklipper og en fil på mig, det burde jeg virkelig også indføre igen. Hvor mange gange står man ikke med en flækket negl og kan ikke gøre en dyt fis ved det før man kommer hjem?! Belastende.

Nå, det fyldte jo ikke så meget. Og jeg fik jo ikke lavet en Motivation Monday i morgen, af den simple grund at mit internet ikke rigtig ville virke i mandags og det tog mig fem minutter at uploade ét billede, så det havde jeg slet ikke tålmodighed til. Så I får en Motivation Wednesday men det kan I vel nok klare 😉

Jeg har simpelthen valgt at opsige mit medlemskab i Fitness World.. Ja, det er ikke den bedste start på min Motivation Wednesday, men jeg laver stadig motion! Jeg har bare ikke gejsten til at gå op i centret mere, jeg har det meget bedre med at lave motion derhjemme i øjeblikket. Og i takt med at vejret også bliver bedre (forhåbentlig) så kommer jeg også mere ud og mit store mål er at begynde at løbe igen, som jeg gjorde da jeg boede hos H. i et par uger. Jeg skal bare have det første spark, men jeg har sat 1 april som min start dag – og nej, jeg skriver ikke at det bare er en stor aprils nar d. 1 😉 – jeg bor jo meget tæt på Amager Strand, så det bliver min nye løbebane! Så får jeg også noget frisk luft, i forhold til at stå i et meget indelukket center hele dagen, det kan kun blive godt! Jeg har også før udtrykt min store begejstring for Blogilates på Youtube og lykken vil ingen ende tage! Hun har lavet en fantastisk Spring Edition på Youtube med to videoer, der virkelig arbejder med både konditionen og musklerne.

Det er altså virkelig noget, der virker, hvis man bare laver disse øvelser x2 hver – helst en gang om dagen, for det bør man have tid og overskud til. Men husk nu at muskler laves med træning men vises i køkkenet! Eat clean giiiirlss!

 photo 480751_483826798349060_2065760023_n_large_zpsc0f17b83.jpg

 photo tumblr_mk6htcBCJI1qzleu4o1_500_large_zpse965eefd.jpg

 photo 03_large_zpseeee80a8.jpg

 photo tumblr_mkbuyhePNX1s9at8yo1_500_large_zps322df9a1.jpg

 photo tumblr_mkbzf4gABH1s9at8yo1_500_large_zps00227fdd.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blog challenge + opskrift