opskrift - boller med hytteost

blog challenge #13

Dag 13 – Det eller det?

  • Twilight eller Harry Potter? Puha. Jeg må nok sige Harry Potter. Jeg er vokset op med Harry Potter og kan huske at min mor altid sad til morgenbordet og læste et kapitel højt for mig. Der ligger mange minder gemt i Hr. Potter, så det må være ham!
  • Nat eller dag? Jeg må sige dag. Jeg synes at de fleste sjove ting sker om natten (by ture, kæreste besøg osv) men det kan ikke veje op for at jeg sover det meste af tiden og så vil jeg hellere vælge dag, da jeg sjovt nok er vågen til at opleve tingene.
  • Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola, det behøver slet ikke nogle kommentarer!
  • Kage eller is? Is. Kage er da også godt, men jeg har aldrig været den store kage fan. Selvom jeg egentlig tit bager kager og muffins, så spiser jeg dem aldrig op, da jeg egentlig ikke synes det er særlig spændende – hvorimod is, det kan jeg spise i stride strømme!
  • Kat eller hund? Den er også svær. Jeg er virkelig glad for katte, men jeg må vælge hund. Til dels fordi jeg jo har min egen hund. Jeg er vokset op med både hund og kat, men jeg synes der er mere personlighed i en hund, i forhold til en kat, der for det meste bare vil have mad og stritte med bagdelen…
  • Fugl eller fisk? Som i at spise? Så fugl. Jeg er ikke den store fiske elsker – medmindre det er sushi vi snakker om, så er jeg helt med på den!
  • Mac eller windows? Windows! Jeg har ikke en Mac og kommer heller aldrig til at eje en. Jeg er helt pjattet med iPhone, men deres computere får de mig aldrig med på!
  • Facebook eller Youtube? Det er da nogle onde spørgsmål! Hm.. Jeg bruger begge dele hver dag – egentlig bruger jeg nok længere tid på Youtube end jeg gør på Facebook, da jeg følger mange af “beauty gurus” på Youtube. Så det må nok blive Youtube.
  • Sommer eller vinter? Sommer, sommer, sommer! Der er ikke noget jeg hader mere end kulde, sne og regn! Hader det. Den bedst jul jeg nogensinde har haft, var da mine forældre og jeg, fejrede den i Singapore og sad udenfor og spiste and. Se dét, var luksus. Varmt hele året rundt, det ville absolut ikke gøre mig noget som helst.
  • Dansk eller engelsk? Jeg ville elske at mine forældre havde født mig i England eller USA. Nok mest USA. Det kunne de godt lige have tænkt over. Jeg synes at det engelske sprog er meget pænere end det danske, det lyder bare bedre. Jeg synes tit at man får af vide at vi danskere lyder som nogle, der snakker med en kartoffel i munden og det er da ikke særlig fedt at have hængende over sig. Så engelsk, helt klart!

 photo easy-likely-pl-4f4f86e8_large_zps19ae510f.jpeg

Stay tuned – min plan er at lave en Spring clean your makeup når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg kiggede mit eget makeup igennem her den anden dag og blev overrasket over hvor meget af det, der egentlig er blevet for gammelt. Det holder jo ikke i længden, tøser!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

opskrift - boller med hytteost