blog challenge #10

blog challenge #11 + #12

Dag 11 – Alt du har spist de sidste 24 timer.

Dag 12 – Din status på facebook + forklar.

Puha, en hård weekend! Så hård at jeg ikke engang havde overskud til at tænde for computeren da jeg kom hjem, jeg gik næsten bare i seng med det samme. Det har været den mest stille weekend på mit hotel, nogensind! Det har været 2x 9½ time i døds helved både lørdag og søndag. Det positive var at vi var to på i receptionen, så der da var nogen at snakke med, ellers kunne der gå op til tre timer før der bare kom én gæst. Anstrengende.

Nå! Men jeg tager jo så udgangspunkt i dagen i går til den første blog challenge, da jeg jo ikke kan sige hvad jeg har spist i dag endnu 🙂 Og hvilket mærkeligt spørgsmål egentlig. Men jeg startede morgen kl. 5:00 (just kill me) og tog en skål yoghurt med müsli. Det kan nogenlunde holde mig mæt til en tolv/et tiden hvor jeg spiser frokost. Jeg er blevet rimelig stor fan af de nye hytteoste snacks – jeg var meget skeptisk i starten, da jeg ærlig talt synes at det lyder forfærdelig ulækkert, men de er super gode! Og kun lidt over 200 kalorier i, det er lige til at klare. Jeg tog en banan ved siden af, for at det skulle fylde mere. Til aften fik jeg spaghetti med tun (i vand) og inden I synes jeg lyder alt for hellig, så sluttede jeg dagen med en kæmpe skål med skildpadde is! Mmmmh!

 photo DSC_0571_zps44ee2acc.jpg

Min facebook status? Det er meget sjældent at jeg opdatere min status, så jeg skulle lige en del ned af siden før der skete noget, men her den.

 photo facebook_zpsd7acf0bd.jpg

Og ja, den kræver nok en forklaring 🙂 Sagen er den, at jeg bor meget tæt på en af de største (eller måske den største?) swinger klub i Danmark. Den der, som Bubber han besøgte i Danmark i følge Bubber. Den ligger simpelthen på Øresundsvej, hvor jeg også bor og det tager kun to minutter på gå ben, så står jeg foran den. Hvis man ikke lige ved det, så er det svært at se at det overhovedet er en swinger klub – medmindre man kigger på det meget gule skilt på døren selvfølgelig – men ellers så ligner det bare en gammel og lukket kro. Det er det så langt fra. Men en sen aften, hvor jeg var på vej hjem til min bedste ven, kommer der så tre gamle mænd ud ad døren med hver deres trænings taske. Og selvfølgelig  skal folk da have lov til at have deres forskellige lyster, men jeg synes altså det er lidt sjovt når der kommer så nogle mennesker ud ad den dør! Det er meget svært at få forkerte billeder i hovedet i hvert fald. Især når man går der om aften, da der kommer meget sjove lyder indefra… Hmm.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blog challenge #10