wish list - black and white

blog challenge #10

Dag 10. Noget du bruger hver dag, som du ikke tænker over, men uden det, ville det ikke være det samme – something that you use every day, but don’t really think about and it wouldn’t be the same without it.

Noget jeg bruger hver dag? Her tænker jeg at det ville være perfekt med en Hvad er der i min taske, da indholdet er hvad jeg bruger hver dag, uden at tænke over det og det ville bestemt ikke være det samme uden det! So here we go.

 photo DSC_0570_zpsea0a6b1c.jpg

Det bliver en ordentlig omgang. Tasken er fra en butik på færgen mellem Rødby og Puttgarden. Uden tasken ligger mine vanter, som i øjeblikket er meget handy at have på sig! Så har jeg selvfølgelig mine nøgler på mig hver dag og jeg har altid min pung med, som i øjeblikket næsten ikke kan lukke fordi der er så meget skrammel i – også en del mønter, men ellers en masse boner, visit kort og andet ragelse. Så har jeg den røde bog, som jeg har fortalt om i et andet indlæg. Jeg har fire læbepomader og en lipgloss – ja, jeg er lidt af en læbepomade-freak! Set på den lyse side, så har jeg aldrig tørre læber. Der er også tre te breve i min taske, det er fordi vi har noget virkelig kedelig te på arbejdet, så jeg vil hellere tage mit eget med. Så er der nogle batterier, jeg har haft i tasken siden jeg kom hjem fra Tyskland. De er til et apparat, der måler ens blodsukker, da mit tit er rimelig lavt. Der er et lille spejl, en parfume fra Dolce and Gabbana (Light Blue), en håndcreme fra Elizabeth Arden, en lille æske med panodiler, nogle kontanter, der ikke lige nåede i pungen, tyggegummi (selvfølgelig de grønne!) og min elskede lyserøde iPod. Og den sidste lyserøde beholder, er til de der ting vi kvinder bruger de der specielle dage om måneden!

Ja, det tror jeg var det! Det er hvad jeg bruger hver dag, uden at tænke over det. Men det ville virkelig ikke være det samme uden de ting!

So I decided to make a “whats in my bag” to make todays blog challenge, because everything there is in that bag, is something I use every day without thinking about it, but it would really not be the same without it!

Under my bag, we have my mittens, which is necessary in Denmark right now (no spring here!) Ofcourse I have my keys and my wallet, which cannot close at the moment… Then there is my red book, which I wrote about before. There is four lipbalms and one lipgloss – yes, I am obsessed with lipbalms, but my lips are always soft, though. I have some thebags, because the The at work is really boring. Some batteries, a mirror, a parfume from D&G, handcreme from Elizabeth Arden, a little container for painkillers, chewing gum, some cash which didn’t made it to the wallet and my beloved pink iPod. And last there is the pink container for the stuff us girls use a few times a month! This is what I always have in my bag and what I can not live without and use every day. It would definitely not be the same without these things!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

wish list - black and white