Dagens outfit + new in, vol 2 Tyskland style

Wish list – Tally Weijl edition

Hvis I ikke kender til min begejstring af Tally Weijl, så læser I i hvert fald ikke hvad jeg skriver herinde! Jeg har sågar fået min veninde H. helt med på konceptet også (samtidig med Primark) så vi er blevet enige om at vi skal have en tur ned til mine forældre en weekend, så vi kan gå shop-amok. Så ja, mor og far, I får snart besøg igen. Denne gang med H. på slæb!

Men i mellemtiden kan jeg jo sidde herhjemme og klappe i mine små hænder over alle de fine ting de sælger lige i øjeblikket. Og bande dem langt væk over at de ikke har en butik i Danmark… Stupid! Især når de ikke har fået lavet en online shop heller. Suk, suk.

 photo bl_zps1e7449b5.jpg

 photo bl_zps2600eb9f.jpg

 photo bl_zps3f1b2b1b.jpg

 photo bl_zpsddd678cf.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit + new in, vol 2 Tyskland style