Motivation monday

Tattoo story

En ting jeg længe har ville bloggen om, men bare aldrig fået gjort, er mine tatoveringer. Jeg har før fået spørgsmål om jeg har nogle, hvor mange, hvorfor og hvad de betyder. Så lad os da tage den fra en ende af.

Min aller første tatovering, fik jeg da jeg var sytten år. Jeg havde længe ville have en tatovering, men da jeg jo var under atten, skulle mine forældre jo lige godkende det først. Som sådan tror jeg aldrig at mine forældre har hoppet af glæde fordi jeg har fået nogle, men min mor har så også sagt at det jo trods alt er min egen krop – hvilket er meget rigtigt 😉

Det lyder meget kliche agtigt, men jeg har mit fornavn stående på venstre håndled, hvilket også var den første. Men der er mere mening bag, end frygten for at glemme mit eget navn… Da jeg var lille, var jeg ikke specielt glad for mit navn. Faktisk gik jeg hele tiden og drømte om at hedde Sofie. Men som årene gik, blev jeg glad for mit navn. Jeg er, indtil videre, stadig den eneste med mit navn, hvilket også er en grund til at jeg ikke skal skifte efternavn! Så derfor fik jeg mit navn tatoveret. For jeg var endelig blevet glad for det!

 photo DSC_0457_zps3283f1d2.jpg

 

Det er næsten helt pinligt, men jeg er faktisk ikke helt sikker på hvilken tatovering jeg fik derefter. Jeg tror at det er den jeg har på venstre ankel. Der har jeg tegnet for en løve, da jeg er løve i stjernetegn. Og så synes jeg bare at det er et flot tegn – og et fantastisk samtale emne, da mange spørger hvad det står for!

 photo DSC_0464_zps9e163284.jpg

 

I did not shave my legs…

Nummer tre må være min Merlion som jeg har.. Ja, jeg ved ikke hvad det hedder. Ved hoften tænker jeg? Og hvad er en Merlion?! Det er Singapore’s nationalmonoment, ligesom vores den lille havfrue. Så ja, jeg er meget glad for landet. Jeg har været i Singapore tre gange nu, sammen med mine forældre og Singapore har bare alt det jeg gerne vil have for et sted at bo. Der er varmt hele året rundt, der er næsten kun by, der er super rent, der er altid mange mennesker, der er så strenge regler at det næsten ikke er noget kriminalitet. De har bare det hele!

 photo DSC_0460_zps154a62fc.jpg

 

Efter den, så må det være min stjerne på venstre ribben. Jeg er meget glad for den nu, men hold da op, hvor den trak tåre! Min stjerne symbolisere min mor, min far, min mormor, min (pap pap) morfor og jeg. Den oprindelige idé var at hver hjørne i stjernen, skulle have hver vores yndlingsfarve; lilla, blå, grøn, rød og gul – men farver har det jo med at falme og derfor skulle den tegnes op hele tiden. Derfor blev designet lidt anderledes og det er grunden til at der er en tråd inde i stjernen, der snor sig sammen som så skal symbolisere vores familie bånd.

 photo DSC_0458_zps9df9851d.jpg

 

På ryggen fik jeg så en lilje. Aller først fik jeg den bare fordi jeg synes den var pæn. Der var ikke nogen særlig mening med den. Men da jeg så skulle have rettet op på den en måned senere, ville jeg også have min fars, min mors og min mormors fødselsår. Det ville jeg også have på ryggen. Så min tatovør foreslog at vi flettede det hele sammen, hvilket jeg er rigtig glad for at han gjorde! Det står spejlvendt, I know, men hvis ikke jeg tog billedet i et spejl, så kan jeg altså ikke nå 😉

 photo DSC_0461_zpsd10de7ad.jpg

 

De to sidste fik jeg for cirka halvanden måned siden. Jeg havde ellers sagt til mig selv at de fem ovenstående skulle være de sidste, men så kom der et fantastisk tilbud på downtown.dk om at  man kunne få 1½ times tatovering for kun 750,- Og det kunne jeg ikke sige nej til. Så den først jeg fik, er på højre håndled. Hvis man har set filmen Find Nemo så burde “bare svømme, bare svømme, bare svømme, svømme, svømme” give rigtig god mening. Og det er der at jeg har dette motto fra. For den alzheimer ramte fisk, har jo fat i den lange ende.

 photo DSC_0456_zps4f5a3ab3.jpg

 

Den sidste sidder på højre ribben, lige så smerte fuldt som den på modsatte ribben. Det kan altså ikke anbefales 😉 Det er et fransk citat og oversat til dansk så står der; hjertet har sine årsager, som fornuften ikke forstår. Nu er der to trunter, der har sagt til mig at ordstillingen er forkert. Maybe! Nu har jeg taget det fra min mormors væg, hvor hun har hængt et ‘klistermærke billede’ op. Det er købt i en butik og hun har hængt det op som butikken har beskrevet. Så enten er fabrikken forkert på den, eller også kan de to ikke fransk. Men som min mor sagde, så er det vigtigste bare at der ikke er stave fejl. I am happy, lige meget hvad! Og det er en dårlig billede kvalitet, det undskylder jeg for.

 photo DSC_0459_zps38c68d44.jpg

 

Så! Når man skal sidde og remse dem op, så er der lige pludselig mange. Nu er det så virkelig også min mening at der ikke skal komme flere til samlingen. Jeg synes dog det lyder meget voldsomt at jeg har syv tatoveringer, otte vil være helt overdrevet. Der er alligevel ikke rigtig noget plads tilbage, i hvert fald ikke når de alle sammen skal dækkes – men hvem ved, det har jeg jo sagt et par gange før.

Dog har jeg aldrig nogensinde fortrudt nogle af mine tatoveringer! Jeg er stadig utrolig glad for dem alle sammen og de betyder hver især en hel del. De har været alle pengene og alle smerterne værd. Hvis man skal have en tatovering, så skal man dog tænke sig meget grundigt om. Det er ikke noget du bare kan komme af med igen. Jo jo, der er da det der laser historie, men det er endnu mere smerte fuldt end en tatovering (har jeg hørt) og tager utrolig lang tid. Jeg har en kollega, der forsøger at komme af med sin. Han har været til laser behandling fem gange og den er stadig meget tydelig. Så de er altså ikke bare lige at få væk igen. Jeg har mange veninder, der går og overvejer deres første tatovering. De skifter motiv og placering fra dag til dag. Og så vil jeg helt klart mene at man ikke bør få en. Hvis du ikke er sikker på hvad det skal være og hvor den skal sidde, så lad vær. Det er en stor beslutning, det er ikke bare som huller i ørene, der kan tages ud igen og så kan man ikke se det mikroskopiske hul.

Det er ikke fordi jeg vil skræmme nogen og få folk til at ændre mening – jeg har jo tydeligvis ikke noget imod tatoveringer selv, men det er altså en stor beslutning. En af mine gamle veninder fik engang lavet en tatovering på maven. Hun fik den egentlig kun lavet fordi jeg også skulle have en. Hun vidste ikke hvad det skulle være og bad bare tatovøren om at finde noget. Hun har sjovt nok fortrudt den lige siden. Lad vær med at få en bare for at få en! 🙂

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation monday