Fuldkorns boller

New in – vol 1, Tyskland style

Jeg har været meget dårlig til at opdatere bloggen på det sidste, men jeg synes virkelig også at jeg har haft travlt! Jeg kom hjem fra Tyskland mandag aften, og tirsdag-torsdag har jeg været oppe siden 4:30 for at nå på arbejde. Samtidig har der været en jobsamtale indover og en masse jobsøgning.

Men jeg har fået taget billede af en af mine ting fra Tyskland – jeg ved godt at det går lidt langsomt, i’m sorry!

 photo DSC_0379_zpsc5880e9d.jpg

 photo DSC_0378_zps21197071.jpg

 photo DSC_0382_zps654fae01.jpg

 

Jarh, og for første gang er der så billeder af mig uden makeup på nettet – det håber jeg at I overlever. Det er jo nok ikke sidste gang det sker.

Men kjolen her er fra Tally Weijl som jeg har skrevet lidt om tidligere. Jeg synes den er super, super sød og jeg glæder mig helt til at det bliver varmere udenfor, så den er lidt mere passende at have på. Kjolen kostede 25 euro. Omkring 200,- hvilket jeg synes er en fantastisk billig pris, da den ikke ser billig ud – hvis I spørger mig 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkorns boller