New in - vol 1, Tyskland style

Motivation monday

Hold da op, hvor er det ved at være lang tid siden at jeg har uploadet en motivation monday! Den sidste gang var ikke engang på en mandag. Det har været sløvt med bloggen på det seneste og igen, undskyld. Det skal nok komme op og køre igen 😉

Nå! Jeg har gang på gang udtrykt min begejstring for Blogilates på youtube og jeg kan stadig ikke få hænderne ned over hende! Hendes seneste video er den nedenfor og jeg vil virkelig anbefale jer at prøve den. Det er altså noget, der virker og noget, som kan mærkes. Det er skønt! Gør du bare denne to gange, så har du allerede den halve times motion, der er anbefalet per dag – hvis man gør mere, skader det selvfølgelig ikke!

Jeg synes selv at jeg er kørt lidt fast i en dum rutine med det her fitness (for lidt fitness, for meget at alt det man ikke bør spise) og hver dag tænker jeg: i morgen gør jeg det anderledes. Men hånden på hjertet, hvor mange af jer holder det virkelig når i siger “i morgen”? Garanteret ikke så mange af jer – derfor lad vær med at lov jer selv at I vil gøre det bedre i morgen, start nu! Og en god start, er med morgenmaden. 80% af en slank krop, startet i  køkkenet! Kun de sidste 20% er træning. Derfor er det super vigtigt at man tænker over hvad man spiser. Dog er det endnu farligere at udelukke noget specielt, for man vil jo som regel have det som man ikke kan få. Det er okay at synde, bare hold det småt og ikke hver dag.

Her til morgen startede jeg dagen med ovenstående youtube video og til morgenmad en kvart vandmelon med nogle fedtfattige feta oste terninger – okay, ja! Det lyder som en nasty kombi, men det smager fantastisk og er rimelig kalorie let. Det eneste, der er ‘fedt’ er feta osten, men disse her havde kun 3% fedt, så jeg synes jeg har lagt godt ud fra starten af.

Har du svært ved at holde styr på hvad du spiser? Mener du egentlig ikke at det er så slemt? Prøv at skriv ned hvad du spiser på en hel dag. Nogle af jer bliver nok overrasket. Det gør jeg i hvert fald selv hver gang jeg gør det – jeg har tit spist meget mere end hvad jeg egentlig lige selv tror. Det er en god øjenåbner. Og de fleste af os spiser når vi keder os, så i stedet for at hente posen med chips i skabet, så mærk efter om du virkelig er sulten eller om det bare er kedsomhed. Er du sulten, så vælg noget sundt! Er du ikke sulten, så lav noget! Løb en tur, gå en tur, tag i fitness centret, lav en video på youtube. Der er ikke så mange undskyldninger! 😉

 photo 23_zpsc2b6a5d3.jpg

 photo 24_zpsf6595cb8.jpg

 photo 25_zps9246eb9a.jpg

 photo 27_zps28d3d888.png

 photo 28_zpsf561b924.jpg

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - vol 1, Tyskland style