Marmor Käse Brownies
Velkommen til Tyskland!
Nu skal jeg så snart hjem, men I forstår pointen med at jeg er i Tyskland lige nu. Og det er selvfølgelig også derfor at der har været lidt stille på bloggen.
I dag har vi holdt en god og afslappende søndag. Min far og jeg var ude at gå med hundene i dag, hvorefter lille Noah fik et bad da vi kom hjem. Og det er jo ikke en ordentlig hygge søndag, uden kage! Så jeg har naturligvis lavet kage – tysk kage. Eller. Det er i hvert fald fra en tysk kogebog…
Og til de oste forskrækkede, den smager ikke af ost. Toppen af lavet på ricotta og det er en meget mild smag, der bare gør chokoladekagen lidt mere luftig. Jeg har serveret den for en oste-hader en gang, uden at fortælle hende at det var ricotta på toppen og hun elskede den! 🙂
Ingredienser
- 170 g smør
- 220 g rørsukker
- 3 spsk kakaopulver
- 2 æg
- 1 dl mel
- 250 g ricotta
- 3 spsk rørsukker
- 1 æg
Bland blødt smør med rørsukker og kakaopulver. Tilsæt derefter to æg og melet. Rør godt sammen, så dejen bliver ensartet. Hæld den op i en bageform (18 cm x 28 cm).
Derefter blander du ricottaen med rørsukker og et æg. Pisk det godt igennem. Så hældes ricotta blandingen over brownies dejen og med en gaffel laves der et marmor mønster.
Så skal kagen bare i ovnen på ca. 170 grader i 30-35 minutter.
Ingen kommentarer endnu