Get-to-know-me facts

Marmor Käse Brownies

 photo DSC_0339_zps7c06e540.jpg

 

Velkommen til Tyskland!

Nu skal jeg så snart hjem, men I forstår pointen med at jeg er i Tyskland lige nu. Og det er selvfølgelig også derfor at der har været lidt stille på bloggen.

I dag har vi holdt en god og afslappende søndag. Min far og jeg var ude at gå med hundene i dag, hvorefter lille Noah fik et bad da vi kom hjem. Og det er jo ikke en ordentlig hygge søndag, uden kage! Så jeg har naturligvis lavet kage – tysk kage. Eller. Det er i hvert fald fra en tysk kogebog…

Og til de oste forskrækkede, den smager ikke af ost. Toppen af lavet på ricotta og det er en meget mild smag, der bare gør chokoladekagen lidt mere luftig. Jeg har serveret den for en oste-hader en gang, uden at fortælle hende at det var ricotta på toppen og hun elskede den! 🙂

Ingredienser

  • 170 g smør
  • 220 g rørsukker
  • 3 spsk kakaopulver
  • 2 æg
  • 1 dl mel
  • 250 g ricotta
  • 3 spsk rørsukker
  • 1 æg

Bland blødt smør med rørsukker og kakaopulver. Tilsæt derefter to æg og melet. Rør godt sammen, så dejen bliver ensartet. Hæld den op i en bageform (18 cm x 28 cm).

Derefter blander du ricottaen med rørsukker og et æg. Pisk det godt igennem. Så hældes ricotta blandingen over brownies dejen og med en gaffel laves der et marmor mønster.

Så skal kagen bare i ovnen på ca. 170 grader i 30-35 minutter.

 photo DSC_0330_zpsc439fbd6.jpg

 photo DSC_0331_zps320996de.jpg

 photo DSC_0332_zps1849e520.jpg

 photo DSC_0333_zpsa27c3099.jpg

 photo DSC_0334_zpse9db5105.jpg

 photo DSC_0338_zps62108bca.jpg

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Get-to-know-me facts