New in

Little things

Endnu en fridag og endnu mere tid, der skulle brændes af. Så jeg tog et smut tur ud til min venindes lejlighed (hun var på arbejde) og gik en tur med hendes sweetypie af en hund, Bailey. Sorry H., for at udstille din hund 😉

 photo DSC_0098_zps41283a24.jpg

 photo DSC_0102_zpsa8f918d8.jpg

Senere mødtes jeg med en gammel veninde og fik vendt verdens situationen – eller hver vores dating liv, hvilket er rimelig meget det samme! Hvad man ikke kan nå at diskutere over en latte fra Baresso.

Jeg har aldrig postet et af disse, men en gang skal jo være den første; dagens outfit! Og ja, alle skal jo starte med et spejlbillede – jeg skal nok snart finde ud af at bruge den selvudløser!

 photo DSC_0083_zpscf4cdfcb.jpg

 photo DSC_0087_zpsc92d6478.jpg

Jeans: Primark. Top: Only. Cardigan: Primark.

Ja, jeg ved godt at vi ikke har en Primark her i Danmark, men hvis nogen af jer kommer til England eller Tyskland, så tag ind i en Primark! Der er  mange lækre sager, til super billige penge. Det er faktisk umuligt at gå ud derfra med kun én ting. Det er nogenlunde ligesom vores H&M, bare meget bedre og meget billigere. Så gør jer selv den tjeneste at give butikken et visit, hvis I kommer forbi en af dem!

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in