Januar Favorites

Klar til Valentins dag!

Tøser, det er snart Valentins dag! Jeg håber at nogen af jer har mere romantik i kroppen end jeg har og måske endda har en lille romantisk aftale på torsdag?

Jeg må indrømme at det er meget lang tid siden at jeg har gjort noget ud af Valentins dag. Hm, 4-5 år siden faktisk. Min daværende kæreste og jeg havde halvårs dag på Valentins dag, så vi købte gaver til hinanden og prøvede at få en romantisk aften til trods for at vi var i sommerhus med min familie :p Men ellers har jeg faktisk ikke haft en kæreste på Valentins dag siden. Der har været et par kærester, men ingen af dem har jeg kunne holde ud (eller de kunne ikke holde mig ud?) længe nok til at vi nåede at have d. 14 februar sammen. Og i år er ingen undtagelse! Men til gengæld har jeg planer. Hede planer, siger jeg jer! Jeg har en fræk date med et tysker tog i seks til syv timer. Nøj, hvor jeg glæder mig. Nok mere til destinationen end rejsen. På torsdag tager jeg en forlænget weekend ned til mine forældre og hundene, hvilket jeg glæder mig ekstremt meget til. Jeg trænger virkelig til en lille pause fra det hele, så det bliver godt at komme lidt væk.

Men hvad skal I? Er der en special someone som I skal tilbringe aften med? Hvis det nu er tilfældet, så er det jo en perfekt lejlighed til at købe en ny fin kjole og gerne i et lidt romantisk look. Og jeg er nok lidt en sucker for søde og fine kjoler, derfor har jeg siddet og “vindue shoppet” hele aften på nettet. Jeg har fundet et par fine kjoler, som jeg håber I kan lide – jeg er i hvert fald helt pjattet med dem! 🙂
Alle kjoler er fra Nelly.com

Soon it is Valentines day and hopefully you guys have more romance in your bones than I do. I have to admit, that is been a couple of years since I had plans for Valentins day. The last time have to be four or five years ago, when my x boyfriend and I had been together for six months. But since then I have not had a boyfriend who I could handle for enough time to spend Valentins day together – or they could not handle me??

But this year I have some plans! A hot date with a train… I am going to Germany to visit my parents and spend a couple of days with them. Much more fun!

Are you doing something fun? Maybe going on a date with that special someone? If you are going out, then you must have a romantic and feminin dress for the night and even though I don’t need any dress this year (again) I pick out a few to show you guys!

 photo blog_zps4d2e70ab.jpg

 photo blog_zps27c8409c.jpg

Og hvis I allerede er ved at gå i panik over hvilken makeup I skal have og hvordan I skal sætte jeres hår, så klarer jeg da også lige den for jer! Her er i hvert fald en guide til en sød makeup og et foresalg til en håropsætning. Jeg er selv helt vild med den lille sløjfe man kan lave i håret, jeg øver mig stadig på at lave en perfekt sløjfe af hår!

To finish the look, I choosen some videos with some options for hair and makeup for the big day.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar Favorites