New in

Instagram week

 photo instagram_zps087441d2.gif

 photo instagram2_zps80681cd9.gif

 

Jeg bruger næsten Instagram mere end jeg bruger min blog. Ligesom jeg oploader billeder tit, så kan jeg også godt lide at følge med i de billeder alle andre lægger op. Hvis I nu også skulle have lyst til at følge mig på Instagram, så hedder jeg noget så opfindsomt som emmaengmark. Her er et lille udpluk af de sidste billeder jeg har lagt op. Dem der har fulgt med på den tidligere blog, ved jo godt at jeg ikke har Noah mere og de billeder med Noah er heller ikke nye. Det er nogen jeg fandt på computeren og bare har lagt op fordi han er cute 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in