Wish list - Tally Weijl edition

Instagram week

 photo bl_zps0e55a5ac.jpg

 

Der er et par få, der følger mig på instagram og de vil jo så have set disse billeder. Men I andre slipper heller ikke for dem! Følg mig endelig emmaengmark

Gratis kage på arbejdet. Et billede af tattoo nr fem. Yndlings læbepomade fra Tyskland. Sund morgenmad bestående af vandmelon og feta. Aller bedste Helene’s aller dejligste hund Bailey.

Et citat. Et billede af Noah, der er i gang med at æde en jordbær yoghurt. Min veninde I.’s lækre nye mops Berta. Helene og Berta. I’s lækre dessert, som hun lavede til middag i fredags.

 photo bl_zps125bfa93.jpg

 

Hjemmelavet boller, der kom på bloggen for ikke så lang tid siden. Hjemmelavet is, også på bloggen. Lækre blade som tidsfordriv. Min Noah og Kasmihr, der hygger. Og igen.

Og igen. Noah, der lige har været stor og farlig, og nu skal trøstes fordi han er bange. Kasmihr og jeg. Noah, igen. Min søde Kollega S. der kom med fastelavnsboller.

Ja, det er jo ved at være et stykke tid siden at nogle af billederne er taget. Nogle af dem er jo åbenlyst fra Tyskland, da det er der mine to smukke hunde befinder sig. Så jeg håber ikke at I er ved at køre tør i hunde billeder, for jeg kan ikke lov at der ikke kommer flere 😉

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wish list - Tally Weijl edition