Tattoo story

Dagens outfit + new in, vol 2 Tyskland style

 photo DSC_0433_zpsa55839ff.jpg

 photo DSC_0439_zpsbdb51aec.jpg

 photo DSC_0440_zps65593b2a.jpg

Det skulle måske mere hedde “Søndags outfit” – men pyt. Jeg slår lige et par indlæg sammen, da der også er lidt “New In” fra Tyskland med også.

I søndags havde jeg en meget casual date på Baresso. Min veninde H. og jeg havde været i byen aften før, deres var jeg ikke lige i humør til andet end en stille Chai Latte. Men jeg var dog ikke mere træt end at jeg ikke kunne holde ud at have en hel eftermiddag + aften hos H. senere. Så vi sad og hyggede med dårlig søndags fjernsyn, pizza og cola og selvfølgelig hendes lækre hund Bailey!

 photo DSC_0450_zps0ca7b9ad.jpg

Cardiganen jeg har på er sjovt nok fra Tyskland. Jeg er nok en lidt atypisk pige når det kommer til sport. Jeg synes at håndbold er mega kedeligt, til gengæld elsker jeg fodbold. Og mine forældres bosted har nok haft lidt indflydelse på mit valg af fodbold hold, nemlig Werder Bremen – hvilket kan ses på denne cardigan. Den er fra deres fan afdelingen i et stort shopping center. Werder Bremens farve er meget kraftig grøn, derfor er jeg meget glad for denne cardigan, da den ikke skriger langt væk af grøn. Det eneste reklame, der er for Werder Bremen er det lille grønne logo i ryggen, samt de to grønne streger på venstre arm. I’m in love!

Bukserne er også fra Tyskland. Nærmere betegnet Primark, som jeg vist har udtrykt min begejstring over et par gange. Det er så billigt og så lækkert! Hvad man også kunne få i Primark, var min absolutte yndlings læbepomade, denne gang hørte der dog også en lipgloss med. Til kun tre euro. Det lyder måske klamt, men hvis man er ligeså vild med cola vanilje som jeg, så vil man elske denne læbepomade!

 photo DSC_0447_zps002d7a14.jpg

Follow on Bloglovin

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tattoo story