Instagram week

Amager strandpark

For anden dag i træk har jeg været en tur i Amager strandpark for at gå en rask tur. Det har været en blandet fornøjelse! Det er godt nok ved at blive koldt igen, nu havde jeg ellers lige vænnet mig til det okay lune vinter vejr. I det mindste har det været god motion, jeg havde simpelthen så ondt i lårene i morges efter at gå så langt i sand i går :p

 photo DSC_0215_zps2a14ee55.jpg

 photo DSC_0249_zpsc0b47785.jpg

 photo DSC_0251_zps500c81f5.jpg

 

Det var faktisk ikke før i går, at det egentlig gik op for mig hvor tæt jeg egentlig bor på Amager strandpark. Det tog mig kun ti minutter at gå fra lejligheden og ned til begyndelsen af stranden. Så tak til M. for at vise mig det :p Jeg glæder mig lige pludselig endnu mere til sommer, så skal stranden virkelig bruges!

 photo DSC_0221_zps0fac8588.jpg

 photo DSC_0223_zpsb701df4a.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram week