Little things

Sundere pandekager

Godmorgen kære bloggen

Puha, jeg som troede at jeg var ved at komme mig over min sygdom, tog virkelig fejl da jeg vågnede i morges med ondt i halsen og en skøn hovedpine – tager lige endnu en omgang med forkølelse! Lucky me.

Men jeg synes at jeg klarede morgen rimelig godt trods alt. Startede med disse videoer:

Og denne

Jeg er blevet helt vild med Cassey, hun har stadig de bedste trænings videoer!

Nå, men som overskriften afslører, så lavede jeg pandekager i morgen – i en sundere udgave, vil ikke skrive sunde, for det sundeste ville jo være bare at spise bananen i stedet for at komme den i en pandekage…

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det I skal bruge er:

  • En banan
  • 1 æg
  • 2 spsk peanutbutter
  • 2 spsk mælk

Mos bananen med en gaffel og pisk ægget i. Blandt så peanutbutter og mælk i, og så er dejen klar til at bruge. Dejen ser jo ikke super lækker ud, men pandekagerne smager fantastisk! Jeg har kommet lidt havregryn i også, for at få dem lidt fyldigere og for at de mætter mere.

Så er det ellers min ‘sidste’ arbejdsdag i denne omgang. Jeg har allerede fri klokken 21 i aften og så har jeg fri helt indtil på søndag! Jeg får et par dejlige tøser på besøg på fredag, da vi har besluttet os for at lave en omgang ‘4 stjernes middag’ og så er det mig, der skal starte. Så forhåbentlig overlever de mine kokke evner 🙂

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Little things