MM - Motivation Monday #1

Little things

Snestorm den ene dag, solskin den anden – velkommen til dansk vinter…

Slut december sidste år, så jeg et indlæg fra en blogger, med et fantastisk tip! Ganske enkelt; find en beholder, en note blok og en kuglepen. Gennem hele 2013, skriver du ned på papir, alle de gode ting, der sker for dig gennem hele året og kommer dem i beholderen. Når året er ved at være gået, kigger du så dem alle sammen igennem og kan glæde dig over hvor mange gode ting, der er sket for dig på et enkelt år!

Indtil videre har jeg tre noter i min egen lille krukke.

Photobucket

I får ikke af vide hvad, der står i endnu – men jeg tænker at jeg skriver dem alle sammen ind i bloggen til december. Tålmodighed 🙂

Samtidig har jeg (igen) taget beslutningen om at nu skal jeg være sund! Og indtil videre går det fint nok. En salat i går aftes og sundere morgenmad. I morges så min morgenmad således ud.

Photobucket

Desværre havde jeg ikke lige fået skåret peberfrugten helt lige, så ægget flød lidt ud – meningen var at det skulle blive inde i peberfrugten… Bedre held næste gang.

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MM - Motivation Monday #1