Nyt domæne

Nyt domæne

Som I nok kan se, så har jeg flyttet min blog fra Blogspot til Bloggersdelight. Jeg håber ikke at et bliver for forvirrende 🙂

Jeg har længe overvejet at flytte bloggen til Bloggersdelight, da jeg bare synes det fungere mere professionelt her, end det gamle sted. Bloggen på Blogspot vil stadig eksistere lidt endnu, men det er meningen at den på sigt bliver slettet helt og at jeg så vil bruge denne her i stedet for.

Det var lige lidt kort info, jeg vender snart frygteligt tilbage med et nyt indlæg.

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/4566849/?claim=8uqtd7pg8uc”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt domæne